sare55 selam kızlar. evet sonunda bende dogum hikayemi yazabilirim.uzun olacak soylim😊 çok zorlu süreçlerden geçtik herkes gibi🙏 .Allaha şükür sağsalim kavustuk🙏 39+0 da dogumum oldu. tarihe doktorla karar verdik.. sezeryan.. böyle olmasi gerekiyordu . . sabah 7:20 de yatisim yapildi. odayi susledik derken 8 :20 ameliyata alındım. doktor daha gelmemesine ragmen yarim saat bekletildim en sinir bozucu yanı buydu dogumumum. neyse geldi ameliyata baslandı.sonta uyusunca takildi. tabi ben heyecanlandım. bir kere sakinlestirici yapildi ama bana etki etmedi😂 ikinciyi yapin diye bagirdim. sonrasini hatirlamiyorum. 9 u beş geciyodu büsra hanım uyanın bebisiniz sizi opuyo dediler. hâla ameliyattayız tabi. bebegimi goturduler ilk kucagina babasi almis 😂 surekli bunla övünüp duruyo.. sonra 9 bucuk oldu ben odaya gectim. hemen bebegim geldi . emzirme calismalari yaptik. ama malesef sutum yoktu. doktorunda tavsiyesiyle meme mama takviyesi seklinde ilerledik. aksam 6 da yuruttuler. gayet normal sekilde hersey ilerledi. yurudum gazimi cikardim ... agrim sizim sancim yoktu sadece zorlandım hareket ederken. surekli agri kesici yapiyolar zaten.. sabah doktorum geldi cikabilirsiniz dedi. evimize geldik dus aldım. bebegide yaptirdik annem ve kayinvalidemle.😊 simdi emziriyorum gazini cikariyorum yatiriyorum besigine. bugun sadece 2 kez mama verdik. dün 3 kez. insallah yarın hic vermem. sütüm yeterde. 🙏🙏🙏 bu arada sezeryan abartildigi kadar korkunc bisey degilmis bunuda ogrenmis oldum. 😀😀 simdi kizim uyuyor bende dinleniyorum. cok sukur 🙏🙏
Enesefe sare55 hayırlı olsun canım ne güzel kavuşmuş sunuz bizim de 19 gün kaldı bende sezeryan olacağım 😀😀
1072PINAR sare55 Rabbim evladınızı size bağışlasın.Hayırlı ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.Gözünüz aydın.😘
Asrinbaby Hayırlı olsun cnm allah güzel ömürler versin inşallah 🙏 benimde muayenem vardı bugün doktora normal doguramicam dedim o da beni ikna etmeye çalıştı kafam karma karışık 😣 36+2 gundeyiz ne zaman doğar ki? Hep 40 ta mi doğuyor acaba bebekler?