annesinin_beybisi Akkoyu burdakiler tecrübeli diye buraya sormak istedim ama cevap alamazsam nete de bakıcam iğnesi vae ama doktor vermedi havuç ise yarıyormuş bir de avakado
Nessliihhaann Yumurta çatlatmada üstüne yok, avokado 🥑 her sabah ve akşam yarım yarım ye inşallah faydasnı görürsün bana doktorum önermişti
annesinin_beybisi Nessliihhaann öyle mi dersin canım bir kere denemek için aldım tadı igrencti ama yine de yerim ne zaman yemeye başlamam. lazım bugün yarın yumurtlama günüm
gokturkefe annesinin_beybisi iyice olgunlaştır internetten bak kuzum yumuşacık oluyor sonra çatalla ez biraz tuz limon çok güzel oluyor avokado öyle yersin
Nessliihhaann annesinin_beybisi biliyorum çok hoş bi tadı yok internetten farklı tariflerle denersen birazcıkta olsa yenilir hale geliyor😀 normalde adet döneminde başlaman lazım ama yinede ye sen inşallah faydası olur
seda_00 annesinin_beybisi Hım anladım canım bana doktor yazmıştı kullandım ve ilk denemede oldu çok şükür inşallah sen doğal yolla olursun
annesinin_beybisi Cananyildiz Elif95Kuzey incir kurusu normalde de her gün 1_2 tane yiyen biriyim inşallah faydası vardir
Elif95Kuzey annesinin_beybisi incir ye kuru incir ye reçelini ye kendisini ye bire bir yumurta çatlatma ya kürü falannda var ama kendisini yesende olur deneyebilirsin
Meryeeem10 annesinin_beybisi adet bittiği günden 14gün say 14. Günün sonunda gün aşırı ilişki ve doggy pozisyonu yapın ve ilişkiden önce eşine nescafe içir