Meryem4343 Merhaba kızlarr bu haftalarda benim gibi akıntısı çok olan var mı ? Ve bebeğiniz kilosu kaç bu haftada ben bugün gittim 3 kilo çıktı sizde durumlar nasıl ??
Veraninannesi Meryem4343 akıntı mi ter mi bilmiyorum gece yataktan dönemiyorum iştahım sıfır 10temmzuda randevumuz var kaç kilo Smdi bilmiyorum 36+4
Ates21 Meryem4343 Bende beyaz akıntı oluyor ilk baslardada oluyordu bitti şimdi yine olmya başladı doktora sordum normal diyor bilmiyorum 🤦 bende 36 haftalığım bugün gittim kilosu 3.300
Sedakbyk Meryem4343 benimde beyaz akintim var doktor normal dedi,36+2deyim haftaya kontrolum var 35.haftada 2750 dedi
Nurayademir Meryem4343 bnm de 36+6 bitiyor bugun 2 gun once gttık kontrole 10 temmuzda catı muayenesıne gel ddi doktrm her sey yolunda ddi iki gundur belim agrıyor arada ve adet agrısı gbı ağrılarım da olmaya basldı bakalm hayırlısı İNŞALLAH
Meryem4343 Nurayademir benimde hemen hemen o günlerde çatı muayenem var tahmini doğum tarihi ne zaman bebeğinizin ☺️ Açıkçası biraz korkuyorum burada çatı muayenesi hakkında yazılanlardan dolayı