Demircimelis Geçmiyor günler temmuz 12 sezeryan ile oğlumu kucağıma alıcam inşallah sizin kaç günüz vat
Miumiu Demircimelis Programa göre şafak 9 benim de 🐣 Normal için bekliyoruz ama pek gelcek gibi değil oğluşum😅
Betuldoksan Demircimelis bende bu çarşamba gün almaya gidecem 12 temmuz doğum olacak gibi hissediyorum bende ama bakalım doktor hangi günü verecek zaman hiç geçmiyor çok heyecanlıyım sınırsızım ikinci hamileligim ve ikinci kızım olacak insallah
_hira_ Demircimelis bende 12 temmuzda alıcam oğlumu kucağıma inşallah 🙏🏻🧿💐 hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah 🙏🏻
canan1996 Son 5 gün kızıma kavuşmama az kaldı normal gözüküyor bakalım ne zaman gelecek birazda korku var
Demircimelis Kızlar ya yaklaşık bir haftadır yoşun olmayack şekilde ishalim var makatımda afedersinz bi çıkıntı oluştu çok acıyo hemorid gibi başına grlen varmı
Ayseacr Demircimelis bende şuan öyleyim basur oluşmuş ve ishal oluyorum yatamadim bu saate kadar ağrıdan 39 haftalığım
Ayseacr Demircimelis yinede iyi gelir bnde oturamazdim sag sol dahi zor yapıyordum suan 39 haftamdayim basur hala var ama ağrı sızı yok siz yinede deneyin isterseniz zararı olmaz