Mucize_ Arkadaşlar merhabalar, kıyafet olarak bebek alişverişi olarak neler almak lazım. Listesi olan varsa atarmı ? Çinkü çabuk büyüme oldugu için fazla bişi almak istemiyorum neler almak uygun olur . 0-3 3-6 ay alıcam bu arada
Hayalplt Mucize_ zibini bol alabilirsiniz ilk zamanlar dışa taşma olabiliyor Bence ilk zamanlar alt ust takimdansa tulum çok daha kullanışlı onden citcitli olanlar hem kendinizi hem bebisinizi kıyafet fasliyla yormamış oluyorsunuz. Eldiven yüzünü vs çözmemesi için şapka önlük kusmalar oluyor o yüzden bütün kıyafet yerine önlüğü degistirince yetiyor Ağız mendili Cam biberon kauçuk başlıklı olanları tercih edebilirsiniz onlar anne memesine daha yakın olduğu için o şekilde tutmaları daha kolay olabiliyor Şimdilik aklıma bunlar geldi ilk kızımdan tecrübelerim başka sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz 😊
nurdane3504 Mucize_ canım ilk olarak bitane10lu hastane çıkışı şeklinde alabilirsin ben 5lide 3 tane almıştım bunlar yeni doğan oluyor zaten diğerlerini de 0-3 olarak zibin alt takım ve tulum aldım onlar da genelde lcwden aldım pamuklu ve organik çok güzeller sonra 3-6ya geçiş yaptım onda da alt üst şeklinde pijama gibi aldım temmuzda doğum göründüğü için sonrasında hava artık eser diye düşünerek bi tık kalın aldım
gulin-35 Mucize_ cabuk buyuyorlar ama yone ılk bırbıcuk ay fazla kıyafete gerek duyuluyor gunde ıkı uc kez ust degıstıgı oluyor