Lokumunannesii Kızlar bu baş agrıları beni mahvediyor 14 haftalık hamileyim 16 aylık kızım var arvelesın yarısını kırıp içsem bişey olur mu dayanamıyorum öyle bir agrı var birde 2 gün sürüyor
Sultann1603 Lokumunannesii doktorlar sadece parolu öneriyo yani onuda icip Allaha dua ediyorum cnkü bi ise yaramıyo o hap😅
Sermec27 Lokumunannesii canım iç diye öneremem ama ben 30 haftalık hamıleyken hemoroid ameliyatı olmuştum bana hastahanede 2 kez arvelesin serumunu takmışlardı ben sorun yaşamadım sağ salim doğum yaptım ama doktoruna sormadan içme bana doktorm sorun olmaz demişti 🥰
yorgz Lokumunannesii ben de böyle dayanılmaz bir baş ağrısıyla uğraşırken doktor parolu ve bir de minoseti önermişti. Tabi ilaç konusunda doktor tavsiyesiyle hareket etmek önemli. Ben alternatif olarak gerçek mentol taşı aldım, belki biraz psikolojik biraz da gerçekten yaradığından herhalde iyi gelmişti. 🌸
Lokumunannesii Sermec27 doktoruma soramam suan içecegım sanırım yarısını kırıp dayanamıyorum gözüme vuruyor agrısı canım anlatamıyorum sanırım miğrenım var birde hava bugun çok sıcaktı onun da etkisi😩
Lokumunannesii Serpilbb 16 aylık kızım var ve çok hareketlı duş alıp biraz uzanmaya bile müsade etmiyor sagolsun
Lokumunannesii yorgz mentol taşı degılde nane yağı ile masaj yapıp ovdum faydasız ama.. teşekkür ederim
MommySharkdutdutdutut Parol tavsiye ediliyor 😊 yani parolunda kendine hayrı yok 🤣 oyuzden alveresi de icmeyin sicak dusa girin , sıkı sıkı kafanızı bağlayin uyumayi deneyin
Sermec27 Lokumunannesii eminim cok zordur ama bende kötü etki yapmadı diye bir başkasında yapmayacak değil bir de ben serumunu aldım bilemedim aslında doktor kontrolünde alsan daha iyi olur
Lokumunannesii Taner91_zemine acillik bir durum yok ki . Her zaman yaşadığım bir sıkıntı bu bas agrısı günden güne çoğalıyor tek fark bu serum yazıyorlar geçmiyor
Taner91_zemine Lokumunannesii bendede migren var en azından hamilesin ona göre birşeyler yaparlar bilirim o ağrıları bende çok agridigi zaman iki tane parol içiyorum hiç bir sıkıntı yasamadim
Ela20 Lokumunannesii arvelesin gebelik kategorisi C parol ve minoset B grubu daha güvenli. Parol veya minoseti üç dört saat arayla iki tane için daha iyi olur hatta migreniniz çok şiddetlenmeden bir tane içip birde 4-5 saat sonra alırsanız daha etkili olur.
Bebegim- Lokumunannesii enseye buz uygulaması rahatlacaktır. Beni de arvelesten baskası kesmezdi. Şimdi gebelikten ötürü sadece buz kullanıyorum. Geçmiş olsun.