Betl01 Ikinci gebeligim ilki erkekti hic mid ebulantisi yasamadim cok rahatti ama bunda cok mide bulantim oluyor kizlarda oyle olur diyolar cikolatadan dahi tiksiniz oldum agzima suremiyorum hep eksi seyler yiyorum dogrumu acaba
bebegimizibekliyoruz1 Betl01 annem ablamda çok bulantı yaşamış bende hiç bulantı çekmemiş pek alakası yok cinsiyetle ama genelde hep denir kız bebek bulantı yapar diye
Leylosacl Betl01 benimde ilki erkekti çok rahattı hamileligim bu kız çok zor geçiyor 19 haftalık oldum hala aynı oğlumda 12. Haftada ne bulantı ne kusma kalmamisti
Masalinannesi1 Betl01 kızımda hiç bulantı yaşamadım. Şu an ikinci ama bunda bulantı yaşıyorum ilk gündem beri özellikle akşamları 😃😃
[silindi] Benim erkek 12 haftalık ama 5 haftadan beri bulantılar sürüyor bakalım ne zaman geçecek biz iki kardeşiz erkek kardeşim var annem diyo sizde 9 ay kustum bence cinsiyetle alakası yok
zehranurr Betl01 ikiz kız bebeklere hamileyim ama korkunç mide bulantılarım kusmalarım olmadı. Sadece normal denecek kadar oldu beni rahatsız edecek boyuta ulaştırmadı. Her yediğim yemeği çıkarmadım yani
Betl01 Nebiliyim cevremdekiler hep oyle soyluyor kizlarda bulanti daha cok oluyormus benimde daha belli olmadi cinsiyet merak ettim acaba alakasi varmi diye
Emelaygl Betl01 bende kız bebek hamileyim yanı en son öyleydi 🙈 valla ben bittim asla kilo almadım kusmam kesildi çok şükür ama bulantım zirvede bir güm iyim bir gün kötü oğlumda bu kadar değildim bence doğru ama napalım hiç slrun değil sağlıkla kucağımıza alırız inşalah 🤲
Edacevik @Betl01 alakası yok ben hic mide bulantısı cekmedim kızım olucak sadece o değil hic anlamıyorum bile hamile olduğumu
merve100 Oğlumda 26 kızımda 22 hafta bulantı çektim ama 8. Haftamda başladı bulantılarım , şimdi ise 4+5 te kusmalarım başladı dün tüm gün ağladım kusmaktan bittim artık diye , cinsiyeti belli değil , fakat her hamilelik farklı işte
Gulsam Bencede hic alakasi yok….benim ilki kiz cok rahat gecirdim baya fittim doguma kadar. Ama simdi 8 haftalik hamileyim ve kalkamiyorum yerimden. Migde bulantisi halsizlik bas dönmesi. Daha yeni tursu suyu ictim öylelik rahatladim az ama yine basladi. Bazi geceler esimin kokusundan tiksinip koltukta yatiyorum🤣.
Elcnbykckr Betl01 bende öyle oğlumda hiç mide bulantısı yaşamadım 2.gebleiğim mide bulantısı herseyi yiyememe gibi durumlar oldu herkes kızdır dedi ama en son doktor erkek dedi eğer değişmeZse
Fadime3543 İlk hamileliğimde ilk üç ayda 6 kilo vermiştim bulantıdan oğlum oldu şimdi 10 haftalık hamileyim şimdiye kadar nadir midem bulandı 😇