kubra_yldz00 Ben plesanta previayım 15gün önce yoğun bi kanamayla hastaneye kaldırılmıştım şuan yine hastanedeyim. 28 haftalık olduk ama doktorlar kanamayı takip ediyo sadece hiçbişey yapmıyolar. Böyle olup kanama geçiren var mı
Cananemrah kubra_yldz00 Merhaba bende aynı totalim 17 haftamda yaşadığım kanama ile öğrendim bende kanama bitene kadar yattım hastende sonrası süreçte de sürekli yatarak dinelrek geçiriyorum is felan hapmihroum kesinlikle rabbim şifanizi versin
nur_3838 kubra_yldz00 öncelikle Rabbim bebeğinizi korktuğunuza uğramadan sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻 Ben İstanbulda oturmuyorum ama instagramda takip ettiğim bir doktor bu konuda baya başarılı sanırım kendi Plesanta previa merkezi var Şişli Memorial Hastanesinde görev yapıyor adı Doc. Dr. Gökhan Boyraz bi araştırın isterseniz bu doktoru alanında uzman anladığım kadarıyla
Cnskrdmr kubra_yldz00 doktorum Denizli’de. İnstagram sayfasına bakın dr çağrı güven. Her yerden gelen var çünkü çok güvenilir bir doktor. Hiç olmazsa bir arayın danışın derim