guzellanne minikprensimmm123 evet benim eşim de öyle söylüyor çok destek oluyor bana sağolsun ama bu hormonlar yüzünden yinede elinde olmadan korkuyor insan gerçekten.
Ebruuu42 Birgaripanneadayi bizim 37 gün kaldı aşırı heyecan var ama her an geldi gelecek umuduylayımmm😂🥰
minikprensimmm123 guzellanne Kıskanıyorlar canım başka bir şey değil oğlu ile gelin iyi olunca napacaklarını şaşırıyorlar 🤣
guzellanne minikprensimmm123 😂😂😂 kıskançlık kesinlikle katılıyorum ama evlenmeden önce kıymetli olmayan oğlu benle evlenince kıymete bindi kız çok yapmacık geliyor insana ya 😅😅
Zelsonr Birgaripanneadayi Aynen canım inşallah yaaa😍🤲 Ama ben bir hafta,on gün falan olunca aynı sayıyorum çünkü bebislerin ne zaman geleceği belli olmuyor sen aynıyız say😂😉
Melike_Alp Birgaripanneadayi evet aynen cok az kaldi heyecanliyim korkuyorum sabirsizim kavuşmak istiyorum canım 💙😇👶🤗🤗
minikprensimmm123 guzellanne Hahh aynen öyle canım başka gelin gelecekse inşallah bizleri aratan gelinler gelir 🤣
Mervemaden Birgaripanneadayi benimdee son 99 olduu😍 kızım gelicek inşallah ve benimde sağ tarafıma ağrı giriyor özellikle akşam yattığımda yalancı sancı mıdır acaba bilemedim😔