Haticecakirr Birgaripanneadayi bizim de son 84 sanki çift rakamlara düştük düşeli daha hızlı geçiyor zaman 😁
minikprensimmm123 Birgaripanneadayi Soon 101👶🏻💙 nasılsın canım nasıl geçiyor ağrıların felan varmı bel veya kasık ağrısı gibi
Birgaripanneadayi minikprensimmm123 yalancı sancılar boy göstermeye başladı :) dün gece adet olacak gibi ağrı girdi bugün de biraz kramplar falan derken netten araştırdım yine :))
Birgaripanneadayi guzellanne 25. Haftaya girmişsin canım o yüzden başlamıştır ağrıların :) öyle cidden zaman geçsin de kavusayim diye gün sayılıyor 🥰
guzellanne Birgaripanneadayi çok daha önceden başlamıştı. Biraz zayıfım acaba ondan mı omurgam çok zorlanıyor 😥 çok sancı geçiyorum
minikprensimmm123 Birgaripanneadayi Hareketleri nasıl kuzum benm tostos oğlan bugün sabah Bi iki kere vurdu biraz da öğlen şimdi daha başlamadı 🤣
guzellanne minikprensimmm123 😥😥😥 çok zor gerçekten bilmiyorum napıcağımı. Annem zayıf olduğum için olduğunu söylüyor 47 kiloyla hamile kaldım
guzellanne minikprensimmm123 yalancı sancı ağrısı nasıl oluyor 😅 ilk hamileliğim hiçbir şey bilmiyorum 🥺