Minnakbebegimm Kızlar Orkun Beye ayrıntılı ultrasona giden var mı? Nasıl memnun musunuz ? Muayene ücreti ve ayrıntılı ücreti ne kadar?
Denizyildizii Minnakbebegimm ben doğumumu da onda yapıcam rutin kontrole ona gidiyorum. Geçen hafta detaylıya gittim. Memnunun çok ilgili her konuda rahatlıkla soru sorabilirsin 158 lira ücret
Minnakbebegimm Denizyildizii çok teşekkür ederim Edremit’te özel kliniğe gidiyorum ama doğumu onda düşünüyorum ben de ayrıntılı için hem tanışmak istiyorum.Peki doğuma kendisi mi giriyo Orkun hoca?
Denizyildizii Minnakbebegimm evet kendisi giriyormuş. Benim arkadaşım onda doğum yaptı onun tavsiyesiyle gidiyorum. Çok güler yüzlü ilgili. Gecen sene doğum yaptı arkadaşım 900 tl ücret istemiş
Minnakbebegimm Denizyildizii Ayrıntılı için fotoğraf falan veriyor mu? Ne kadar sürdü ayrıntılı? Eşleri içeriye alıyor mu? Çok sordum kusura bakmayın ama merak ediyorum ilk defa gideceğim için ☺️
Denizyildizii Minnakbebegimm önemli değil😊 evet bebeğin yüzünün fotoğrafını veriyor ama siyah beyaz. 2 3 tane. 20 dk falan sürüyor. Eşleri almıyorlar malesef