Fatmanureser Bende öyle oldum çok zor bi durum ama ben demir ilaçları bırakınca geçti çok şükür Ne yaptıysam olmadı şurup felan aldım faydası olmadı
QOH Tulaytemurxx tabi ki içebiliyor bana doktorum sabah akşam aç bir ölçü yazdı.aylardır kullanıyorum
Ozgesapmaz Tulaytemurxx ananas dene birde lifli olduğu İçin. diyetisyenim ekstra sabah kahvaltı da 2 kuru kayısı veriyordu. Herseyden önce sabah aç karnına 2 bardak su.
gulin-35 Tulaytemurxx ewet ıcerıgı magnezyum zaten ekstradan magnezyum tozu ıcıyorsan bunu ıctıgın gun onu ıcmıceksın
Ayse2011 Tulaytemurxx suyun içine cevizleri at geceden aabahta suyuyla birlikte tüket 😁 cırılıyosun biraz ama en iyi yöntem bu
Arkzhre Canım inciri zeytinyağinda bekletip ye çok çok iyi geliyo. Yada icebiliyosan bı kaşık zeytinyağı iç
Naiiii Tulaytemurxx her sabah aç karınla bir yemek kaşığı zeytinyağı iç ben de kabızdım afedersin kan geliyordu zeytinyağı ile geçti kabızlıgım Allah’a şükğr
Busra_korkmazz Kuru kayisi + bol su ( hosaf seviosan oylede tuketebilirsin) 2.kuru erik + bol su ( hosaf olablr yine..) 3.gunde 5-6 tane salatalik + su 4.bamya yemegi 5.sabah uyaninca bir cay kasigi zeytinyagi 6.tuvaletteyken makat girisine bi peceteye zeytinyagi surup orayi silersen de cok ise yarar bebeklerde kullanilan bi yontem, peceteye zeytinyagi dok kapativer makat girisine yarm saat.. 7.kabak yemegi, rendelenmis zeytinyaginda sotelenmis kabak, her turlu kabak fazla lif iceriginden dolayi kabizligi cozer