Pozitif doğum hikayem kızlar aslında cok korkuyorum hastaneye gitmeden hatta bi gün öncesinden psikoljik o duyguya girmiştim pazartesi günü sabah 9 da doğuma alınacaktım hastaneye gittiğimde yatış işlemlerim yapılmıştı odamı verdiler odama çıktığımda üzerimi giyindim snra damar yolum açıldı ve artık saat yaklaşmıştı ve hemşireler geldiginde hastayı doğuma götürüyoruz dediginde ister istemez duygulandım çünkü tek girdiğim yerden iki kişi cıkacaktım genel anestezi oldum kızlar doğumdan çıktığımda odaya prensim gelmişti bile kendine geldim 2 3 saat hiçbişey yemedim sonrasında bol bol su ve kahve içtim vişneli meyve suyunu cok tükettim hemen kalktım yürümeye başladım kendi kendime gazımı çıkartmamı sağlayan papatya çayıydı kızlar hmeen çıkarttım sonra sütüm insin diye ztn içebildiniz kdr cok su içtim fazlasını şükür sütüm anında indi ertesi gün Kays’ı hoşafı içtim kuru Kays’ı yedim ve büyük tuvalrtime rahat bi şekilde çıktım hastaneden çıktıktan sonra evde kaynar yapıldı kızlar iç yaralarım iyi olsun diye ve şuan 5 günündeyim herşeyimi kendim yapabiliyorum biraz dirençli olmak gerekiyor biraz uzun oldu kusura bakmayın😇🙏🏻