Dilann_7 Kizlar üç gundur ne yiyiyorsam kusuyorum birşey yemesem de kusuyorum acile gittim üç tane serum yedim doktor tahlil falan yaptı birşey çıkmadı eve geldim ama hala aynıyım bebeğime birşey olacak diye korkuyorum daha 30 haftaligim
SusamTanecigi Dilann_7 ben başındayım kusmadığım gün yok doktorunuz dan ilaç isteyin doktorum bana kusarak zarar vermezsin bebeğe korkma demişti abişey olmaz inşallah
Kelebek14 Şimdiye kadar bulantıların bitmesi lazımdı ama tahlildede bişe çıkmadı diyorsun hafif seyler yemeyi dene
Dilann_7 Kelebek14 ne yiyiyorsam kusuyorum öğlen çorba yaptım tuzuna bakmak için iki kaşık aldım o bile çıktı su içiyorum çıkıyor perişan oldum artık kusmaktan 😭
SemaAtalau Bende öyleyim maalesef şuan 21 haftalığım gebeliğin başından beri kusuyorum her öğün🤦♀️ Bende aynı çok doktora gittim ama hamilelikten normal diyor hep ne ilaçlar fayda etti ne şuruplar 🙁 bazı gebelikler böyle oluyor galiba
SemaAtalau Tuzlu Çubuk kraker ye ben onunla midemi bastırıyorum bazen oda çıkıyo ama şu ana kadar en iyi o geldi
Dilann_7 SusamTanecigi beşinci ayimaa kadar sürekli kusuyorum istanbuldaydim o zaman memleketime Kars’a geldim bulantılarım geçmişti zaten ama bu dört gündür kusmaktan ağlıyorum artık çok şükür bebeğim kipirdiyor sadece o konuda için rahat kraker de yedim o da çıktı çok kötü midemi usutmusum galiba ama o da hiç mi geçmez
SusamTanecigi Dilann_7 doktor yemek yemeden ysrım saat önce yemek sırasında ve yarım saat sonraya kadar sıvı alımı yok dedi belki işinize yarar üşüttüyseniz Bi acile gidin serum falan alın iyi gelir toparlarsınız
Dilann_7 SusamTanecigi acile gittim üç tane serum yedim fayda etmedi ne yazık ki ama bugün biraz daha iyiyim yani en azından üç güne nazaran daha az kustum😂😂