Gulnurr Ezgice0 bende normal olsun istiyorum doktoeumda umarım kötü gitmez olmazsa sezeryana dönecek hemen zaten
Ezgice0 Gulnurr İnşallah kolay doğum olur sorunsuz bir şekilde sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza 🥰
Ezgice0 Sibel_ozalaca04 Henüz çok küçükler doktorlar da erkenden daha net görmeden bilgilendirmek istemiyorlar. Benim 6. Haftamda iki bebeği ultrasonra görür gibi oldum ama doktor konuşmak için çok erkek deyip kapattı onlar da yanlış bilgi vermekten çekiniyorlar ☺️ En iyisi biraz daha zaman geçsin büyüsünler o zaman en doğru cevabı alırsınız Allah gönlünüze göre versin İnşaAllah ☺️
elfcaglar1 Ezgice0 dardayım bugün hava Ankara’da 36 derece olduğu için 15+2 de ilk defa kustum yarın kontrolüm var inşallah ters bir durum yoktur tansiyonunuz kaç oluyo benim normalde 9 10 bandındayken hamilelikte 11 12 bazen de 13 e çıkıyor
Ezgice0 elfcaglar1 Hamilelikte tansiyon çok çabuk çıkıp düşebiliyor. Bir de sıcaklar var. En iyisi doktorunuzla görüşmek 😇
nesrin8989 Gulnurr Ay ne güzel 36. hafta. Sağlıkla Doğum yaparsınız inşallah. Benim 28+1 o günleri görürüm inşallah ben de 🤲🏻
Gulnurr nesrin8989 bende 15 haftalarımda 30ları gören ikiz gebeleri görür özenirdim bende olcakmıyım diye rabbim sabır versin geçiyo zamanlar şuanın tadını öıkartın ilerki zamanlar çok zor
[silindi] belmaruzgar evet yaşadım ama düzeldi çok şükür ameliyatlik bişey olmadı 33+2 de doğum yaptım
nesrin8989 Ezgice0 28+1 deyim. Bir kız bir erkek. Kahverengi çizgi bende de var. Bakım yağı olarak 24.haftadan beri bio oil kullanıyorum henüz çatlamadım 😊
Ezgice0 nesrin8989 Yağ için biraz geç başlamışsınız iyi ki çatlak oluşmamış ☺️ İlla ki çatlıcak diye bişey yok İnşaAllah hiç çatlak olmaz 😇
Aysee333 10+5 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim bende bulantım çok fazla ilaçta kullanıyorum ama ne fayda ne yesem çıkarıyorum ama neyse ki bebişlerimin gelişimi iyi karnım büyümedi daha 😊 hepimiz sağlıklıca kavuşalım kuzularımıza inşallah 🙏
Ayseess [silindi] [silindi] merhaba benimde ikizlerimi doktor 33+2 de almak istiyor. Bebekleriniz me kadar küvözde kaldı acaba ☺️
elfcaglar1 Ezgice0 aynen öyle kesinlikle çok haklısınız bi iniyorum bi çıkıyo ben anlamadım hemen etkiliyor beni
nesrin8989 Ezgice0 İnşallah biraz erteledim evet 😊Olsa da az olur gibi geliyor anneme çekmiş derim gibi geliyo, o hiç çatlamamış tabi tekil gebelikti annemin hep 😂
Ezgice0 nesrin8989 Benim annem de hiç çatlamamış bu çatlama olayına genetik deniyor ama bizimkiler ikizler İnşaAllah bizde de çatlak olmaz ya dua ediyorum 😁 olursa çok takarım çünkü 😁