-Cansu- Buyuyoruzannecim1 bu arada emzik vermeyi düşünüyorsan çantana koy daha sonradan alışması biraz zor oluyor
Derin_deniz01 Buyuyoruzannecim1 kaç gece kalacaksınız bilmiyorum ama bebekler ilk doğdukları zaman kaka çok yaparlar 10 tane bez az gibi geldi bana
Derin_deniz01 Buyuyoruzannecim1 her ikisi farklı görevleri içeriyor bence ikisinide alın ilk günler göğüs uçları tahriş oluyor ped de kullanın bence
PelinK Buyuyoruzannecim1 al canım kremini pedini krem kullanmaya 34-35 haftadan sonra başla mutlaka çok yara oluyor göğüs kapağı ile de kapatırsan sorun olmaz
Buseninannesi_21 PelinK bir internet sitesinde göğüs ucu kremi için yorum yapmislardi doğurmadan kullanmayin erken doğum riski oluyor demislerdi.
Buseninannesi_21 Buyuyoruzannecim1 Ben bir tane 10′lu bir tanede tulum koydum normal olacağı için acaba göğüs pompasi lazim olur mu onu da koymayi düşündüm de ben. 🤔
EbrarLinaBebek Buyuyoruzannecim1 canım biberon da koyabilirsin tabi ama şırınga enjektör koy yeğenim doğduğunda biberon verdirmedi hemşireler enjektörle besleyinki biberonla alışırsa anneyi emmez dediler iğnesini yakmadık tabi sarılık olmaması için annesinin sütü gelene kadar şırıngayla besledik
Deryaaygrn Krtalzyn Ya ben dogum yaptım aslında da. Dogum sirasinda edilen dualar kabul olurmuş. Bilmiyordum. Keske bilseydim vah tuh ettim durdum sürekli. Biri için dua eder mısınız hatırlarsanız eğer. 15 yıldır çocukları olmuyor da komşumun.
Dilberlila Buyuyoruzannecim1 ben 20 tane felan koydum ne olur ne olmaz gögüs pompası piişik kremi. Alt acma örtüsü müslin örtü süt yapması için içecek koydum göğüs pedi göğüs kremi göğüs kalkanı kücücük sıcak su torbası gögüslerime koymak icin elektrilkli pompa
Dilberlila Buyuyoruzannecim1 biberon yerine şırıngayla besle ilk zaman eğer emmezs kaşık biberonda olur biberon meme reddi yapabilir
Mericimekannesi Buyuyoruzannecim1 bende tercih etmedim çoğu doktor emzirdikten sonraki sütü sürmeyi öneriyor en güzel koruma şekliymiş. Üstelşk yanliş pozisyonda emerse o yüzden yara olurmuş.
Buyuyoruzannecim1 Mericimekannesi ne yapicagimi bilemedim önerende çok sanırım görüp geçirip ona göre kullanicam
Krtalzyn Deryaaygrn tabi ismini söyleyin yüksek ihitmal hatırlarım doğum anında yapıcağım şey herkes için dua etmek olur ismen gelir aklıma sezeryan olucma gibi duruyo şimdilik