ANT19- depsizoo ya bende de oluyor tam göbek dediğinin altı çöküyor sağ ve sol şişiyor Öyle görünce o kadar komik geliyor ki 🤣🤣
midekoruyucu 123456789bahar bende nişan bile gelmedi 😍 hadi iyisin yinee 😍 evet kiminde 1 hafta sonra da doğum olabiliyor aynı gün de olabiliyor, tetikte olun yine dee 😍
123456789bahar midekoruyucu aynen hayırlısı oldun sizde olun çünkü bir anda suyunuz gelebilir veya sancının kasılmanız. Zamanıdır
123456789bahar Sedasmsk dönmüşmüydü bebeğiniz baş aşağı Göğsümün altında düşeli 2 hafta oldu. Rahatladım biraz. Yoksa düz hiç oturamıyordumm😊
123456789bahar Havva58 kahverengi sümüksü sarımsı akıntı olarak geldi şuanda suyum geldi doğumumda başladı.dua edin bana arkdaşlar
Nfeyza Merveyzc1661 sizinle aynı gündeyiz, durumunuz nasil ? Kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor karnım sertleşiyor, gece uykuları zaten yok :( nişan , su gelmesi açıklık yok, nst de sancim var ama çok hissetmiyorum, bu hafta olmazsa haftaya kontrol dedi
Merveyzc1661 Nfeyza kuzu benimde ara ara sancım oluyor 36dan beri var açıklık vs bendede yok aşırı derece toplanma ve sertleşme bendede oluyor benimde 10 günde bir kontrolüm pazartesi günü gideceğim bakalım ne dicek yada nstde yine sancı çıkarmı 🤷🏻♀️ Beklemedeyiz rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
MEAsya 123456789bahar o bendede oluyor neden acaba bende 34+1 haftalık hamileyim erken doğum riskim var ilaç kullanıyorum acaba erkenden dogucakmi diyorum kendi kendime ama sizlerde de oluyomus rahatladım biraz hayırlı doğumlarıniz olsun 🤲
Minnakkkk -derya-anne- ilk dogumum da gece tuvaletim geldi diye uyanmıstım bekle bekle yok yapamıyorum sonradan dedim heee bu bebek herhalde diye ve hastaneye gittğimde dogum baslamıstı 😀😀 sizin de oyle olabilir dikkat edin 😀😀
-derya-anne- Minnakkkk benimde bu ikinci doğumum olucak nasip olursa inşaallah canım bende tecrübeliyim yani 🥰🥰
seyram 123456789bahar canım bende de sıklıkla oluyor artık bu aralar hafalarımız aynı doktorum rahim kasılmaları dedi doğuma hazırlanıyor artık her an bekliyoruz dedi. Hayırlısıyla geldisinler sağlıklıca inşallah korkma yani 🙏🌼🙂
Symazturk 123456789bahar ooo ben 32 deyim benim de yamuk bazı gebeler görüyorum karınları orantılı yusyuvarlak ama benim bebeğimin kafası nerde ayağı nerde ayırt edebiliyorum . Hiç önemsemiyorum normal bir durum olsa gerek 🙂