Tugba4 Ben baybhomeden aldım trendyol ayhan çocuk arabası çok kaliteli ve hafif doğum yapmadığım için daha kullanmadım ama çok güzel ben set aldım park beşiğiyle beraber fakat tekte satılıyo atıyım link bakın bu tek 👇🏻 Baby Home Bh 955 Gold Vip Travel Sistem Bebek Arabası https://www.hepsiburada.com/baby-home-bh-955-gold-vip-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV00000UOZP9?magaza=Ayhan+%C3%87ocuk&url_src=ios-product-detail buda benim aldığım 👇🏻 Baby Home Gold Vip Travel Sistem Bebek Arabası + 600 Nanny Oyun Parkı Beşik Park Yatak https://www.hepsiburada.com/baby-home-gold-vip-travel-sistem-bebek-arabasi--600-nanny-oyun-parki-besik-park-yatak-p-HBV00000WCW00?magaza=Ayhan+%C3%87ocuk&url_src=ios-product-detail
Tugba4 Tugba4 burdaki linkte mevcuttur benim aldığım set halinde bebek arabası puset park beşik olarak bebek arabasınıda tek alabilirsiniz baybhome model Mucize_anne32
Asd1298 Aanneoldumm biz 33 hafta olduk hala alamadık kanz d go almıştık hafif diye tekerlekleri çok büyük geldi ve puseti takıp çıkarırken çok zor oluyordu iade ettik. Acaba bebekler başta bize dönük mü olmalı herkes öyle tavsiye ediyor çift yönlü alın diye onlar da bi travel sistemde var galiba.
Aanneoldumm Asd1298 evet kesinlikle çift yönlü olmasına dikkat edin allah muhafaza çocuk bu şekilde bebek arabasından düşebilir en azından yönü bize dönük olursa fark edebiliriz tabi burda kemerin de çok büyük bi payı var
Papatyya Aanneoldumm herkesın kullanım şeklıdr farklı kıkı çok özenşı kullanır kımı çok hunharca bence ınsan kndı tecrübe etmeyınce anlamıyo
Aanneoldumm Papatyya Papatyya aynı durumdayız ben de almadım sadece anne yanı aldım evimin küçük olmasından ziyade tayinciyim ⅔ sene sonra gideceğim için oda vs yaptırmicam
Asd1298 Papatyya ayy gerçekten mii ben hayatta bekleyemem o kadar😂😂 beşiği erkenden aldık kurduk tek eksiğim bebek arabası kaldı bi de çevreden hep son haftalar ağırlaşırsın diyip durdukları için erkenden hallettim 😂
gulin-35 Aanneoldumm turna home sayfasına da bak aynı modelden 4 baby markasını aldım yagmurluk ve canta hedıyelıydı 1100 tl kampanya vardı cok guzel geldı hatta kımse fıyatına ınanmadı daha kalıtelı gorunuyor
Papatyya Asd1298 ya benm evım çok küçük yerım yoktu oda fılanda yapamadım saten bı beşik anne yanı oda artık napalım mecbur bklıyoz 🤣 bıde çok kararsızım omu oldun omu olsun derken bu zman oldu şimdide araba da öleyım😂
Asd1298 Papatyya ben de oda yapmadım aynı sizin gibi anne yanı beşik aldım yatak odasında duracak bi de dolap aldım herşeyini koydum. Dolap da oturma odamda duruyor ilerde oturma odasını iptal eder çocuk odası yaparım nasipse gelen giden olur o odayı kullanır diye düşündüm
Asd1298 Aanneoldumm bu ne ay yazık üzüldüm evet kemer de yok büyük dikkatsizlik olmuş. Bebek birşey yerken falan da görmek iyi olur diye düşünüyorum ben de
Papatyya Aanneoldumm biZde yurt dışında yaşıyruz doğum için Türkiye ye geldım nasıbse doğumdan bı kaç ay snra gıdecez napalım kader 🤣🤣
Merve6hg Aanneoldumm Benim ablam hastanede cocuk servisinde çalışıyor bu arabalara çok rastliyor hatta fotosunu çekip atıyor kullananani cok
aselnannesi Aanneoldumm Ablam kullanıyordu hiç memnun kalmadi tekerleği kırıldı alali daha 2 ay falan olmustu ama tabii yine siz bilirsiniz
Purpura26 Aanneoldumm Portbebesi takılıyken kapanıyor mu? Tek elle kapama özelliği var mı? Pusetin ağırlığı 8 kg peki bebek arabasıyla kaç kg oluyor? Portbebe takılıyken bebek arabası ağırlığı kaç kg? Bence bunları da sor canım
Purpura26 Havva58 Çok zor olmıcak mı? Hep yanınızda birine ihtiyacınız olcak. Tabi her yere arabayla ve eşinle gidiyorsan sorun olmaz da
aselnannesi Aanneoldumm Tam hatırlamıyorum ama modeli falan aynıydı canim cevremdeki herkes de beni uyardı travel sistem alma pişman olursun diye