depsizoo Deletedmom93428 düzelir doğumdan sonrada şimdi sabunlu deodorantlar var ondan kullan koltuk altı için diyosan
alazzeyneperva Deletedmom93428 çok sıcak dayanilmiyo bence bizde şu bebekleri tuzlu suyla yıkayanlar gibi kendimizi de tuza çamaşır sodasina batiralim belki geçer
Erni34 Deletedmom93428 ben de hamileliğim başında öyleydim şimdi her duştan sonra temiz koltuk Altına karbonat sürüyorum mis ne koku ne bişi deneyim mutlaka
nebicimannee Sen bir de doğumdan sonra gör 😂 ilk doğumumda şok olmuştum bu koku benden nasıl geliyor diye üstelik kıştı ve her gün duş alıyordum
kubratskya_ Deletedmom93428 yaa bnde de oluyor çok akıntı oluyo günlük ped kullanıyorum ama üstüme çok tuhaf koku alıyorum.. Bebeğin ter kokusu gibi böyle ekşimiş gibi bişey.. Bazen kendimden tiksiniyorum..
nebicimannee Deletedmom93428 daha beteriydi bence. Eşime lütfen yaklaşma duşa gireyim çok kötü kokuyorum dediğim günleri biliyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kubratskya_ Deletedmom93428 bu ter kokusu değil bnce akıntıdan geliyor kendini ne kadar temiz tutsanda 2 saat sonra aynı kokuyor
Kelebek14 Deletedmom93428 ayni sorun bndede var sabah akşam soguk suyla yıkanıyom ama ter değil küf kokuyom resmen
mom073 Deletedmom93428 evet ya berbat kokuyorum bir de işe gidiyorum parfüm sıksam daha kötü oluyor sanki
mom073 Deletedmom93428 bir de Mersindeyim ya genelde otobüste tek oturmaya çalışıyorum veya koltuğunu kaldıramıyorum 😀