Tmerve Serenz sehir hastanesinde Ayse nur aksoy var. Çok doktor araştırması yaptım en iyisi oldugunu dusunuyorum. Her seyi söylüyor suratsız diyorlar kadın için öyle ama bence gayet iyi. Daha kıdemli ve doçentliğe hazırlanıyormuş
Erturk Serenz şehir hastanesinde zeynep ataman yıldırım a gidiyorum memnunun herşeye bilgi veriyor sormadan
Serenz Tmerve ben ona bı kere gittim de kocaman olan kıstı gorrememmıstı dıye bı onyargılıyım o kadına karsı
Tmerve Ladybird25 Ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım kişiden kişiye değişir tabi doktor. Sorduğum her soruya kibarca yanıt verdi. Doktora nasıl davranırsak o da bize oyle davranıyor bence. Günlük hayatta da bu böyledir
Ladybird25 Tmerve tabiikide ama hasta olarak tepkisini hak edecek bişey yapmadım sonuçta kendisinin mizacı bu ama eda hanımın takipli hastasıyım kadın son derece ilgili ne sorduysam cvp alırım bu da benim için yeterli
Ladybird25 Serenz kendinin özel kliniği de var Mumcu da ama ameliyat Doğum ve tahlil gibi işlemlerini üniversite araştırma hastanesinde de yapıyor