zahidinannesi Doktorum kan degerlerimde bı düşüklük olmadığı halde kan ilacı verdi ben henüz başlamadım. Her gebelikte düşüklük olmasa bile verilir mi, kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Bir de bilenler yazabilir mi kan ilacı ve demir ilacı aynı şey mi
Beyzabcr zahidinannesi canım mutlaka kullan bir çünkü depolarımız 20li haftalardan sonra hızla boşalmaya başlıyor zaten günde bir kez demistir ciddi düşüklerde dozunu arttırıyorlar. Halsizlik ve yorgunluk cok yapar ani düşüşler. Düzenli kullanirsan dogumdan sonraki dönemde de daha az halsizlik ve yorgunluk hissettiğin soyleniyor . Allah var vitaminlerimi falan cok düzenli kullanamıyorum ama kan ilacimi aksatmamaya çalışıyorum. Yinede sen bilirsin😊
Beyzabcr zahidinannesi gynoferrosanol, ferrum gibi demirin simgesi ‘FE’ ya bunlar demir ilaclaridir ve evet kan ilacı diye söylenir
Dmndmn zahidinannesi Ben hamileliğimin başından beri gyno ferro sanol hapını kullanıyorum günde bir defa.Hiç bir yan etki yaratmadı bende sadece dışkımın rengi siyaha döndü o da demir ilacıda oldugundan çok normalmiş zaten ☺️ Her hamilenin kullanması gereken bir ilaçmış zaten öyle olmasa doktorlar yazar mıydı hiç değil mi ☺️☺️
Busra_korkmazz Banada 19. Hafta gidince verdi gynoferol mu ne bugun almaya basladm ama cok kabizlik yapiyormus korkuyorum ins kabiz olmam bisuru ilac aliyorum saten :/ decavit d vitamini magnezyum progestan Omega3 bide kan hapi eklendi..
Beyzabcr Busra_korkmazz kuzum bende ishal yapti mesela herkeste kabızlık yapacak diye birsey yok tıpatıp ayni ilaclari kullaniyoruz😁
balllkabagimm Busra_korkmazz dr diyetle çözülür çok yaparsa yine ilaç değiştiririz dedi kesinlikle yememize dikkat etmemiz gerek
Cemilef92 Beyzabcr Aynı ilacı ben de kullanıyorum iştahımı açmadı aksine daha çok mide bulantısı yaptı kan ilacı bende. Bu yüzden bir süre bıraktım ama doktorum ısrarla çok önemli deyince şimdi tekrar başladım
Selocan59 Beyzabcr bende niye yapmadı yaaaa Üff bende kan hapı bide d vitamini bide omega3 takviye kullanıyorum 🙄😏 22 haftalık oldum hala kilo alamıyorum
Beyzabcr Cemilef92 ilk aldığınızda zaten mide bulantisi yapıyor aç karnına aldığınız icin ama gun icerisinde ogunlerini etkiliyor diye biliyorum. Cok asiri bulaniyorsa Gece yatmadan oncede alabiliyormussunuz ilaci birakmaktan iyidir😊
zahidinannesi İştah açıp aşırı yersek kilo aldırır elbette bunu anlıyorum ama hani bazı ilaçlar şişlik ödem de yapıyor öyle olmasında
Beyzabcr zahidinannesi yok yok oyle bir odem durumu olmadi bende 28. Haftadayim 20den beri kullanıyorum şişliğim yok tabi herkeste degisirmi bilemem de genelde duymadim ama cevremdende
Cemilef92 Beyzabcr Evet aç şekilde atıldığı için olabilir, gece uyumadan önce atmayı deneyeyim, bu şekilde kullanınca mide bulantım geçerse size çok dua edeceğim 😊
Beyzabcr Selocan59 bebeğinizin kilo almasi normalse haftasindaysa hic dert etmeyin zaten bu haftadan sonra almaya başlarsınız zaten 😊
Beyzabcr Cemilef92 bende sabah kalktigimda alıyordum 1 saat bekliyorum kahvalti ediyorum kahvaltida illa peynir oluyo bazen süt oluyo cok etkili olmuyo gece yatmadan almak bence daha iyi gibi bide sabah mide bombos oluyo illaki daha cok bulantı yapıyordur. Insallah gecer bulantılarınız 🤲🏻
Selocan59 Beyzabcr aynen cnm o yüzden rahatım bebegim şükür haftasına göre aynı gidiyor korkum bundan sonraki haftalar acaba alırmı diyorum