Gizemmm12 Nunuk acele etmeyin ve kendinizi strese sokmayın burada çok gmrdüm bebeğin kalp atışını 8. Haftada duyanları
Mom0891 Nunuk canım ben 5. Haftada keseyi gördüm 7.haftamda bebeği gördüm kalp atısını duydum.Bazen 8.haftaya sarkabiliyor
sevilayozdemir1 Nunuk benim ilk kızımda 8.haftada duymuştum kürtaj olmam gerektiğini söylemişti doktorum. Biraz daha bekle hiç korkutma kendini
Asyaayaz1 Gayet normal bir durum 6+3 de bebeği gördük 7+4 de kalp atışı duyduk 10 haftaya kadar beklenen bir durum herkesin erken atıcak diye bişey yok cnm🌸
Nunuk balbocegim27 kese, bebek herşey var ama kalbi atmıyo hatta bebek haftasından önde gidiyo dedi 😔 ama 1 hafta süre verdi
Beyzabcr Nunuk 10 haftaya kadar olabilir diyorlar cnm gec döllenme vs durumlarindan dolayı umutsuzluga kapılma
sehrengiz_8 Nunuk canım ben de 6+2 de gittim senle şu an aynı gündeyiz doktorum iki hafta sonra kalp atışını görelim dedi benim de karından ultrasonda kalp atışı gözlemlenmedi dua edelim birbirimize de kalp atışını duyalım görelim sağlıkla kucağımıza alalım
neslihan1234 Nunuk duydunuz mu kalp atisini benimde 6+3 gec yumurtladigim icin bende duyamadim henuz :(
Pcoslubiranne Nunuk bebegin gelisimi iyi ama kalbi atmiyor ne demekmiş? Hemen doktorunuzu degistirin.Kalbi atmiyor demek.Ölü bebek demektir.Gelişimi iyiyse hatta ileriyse nasıl kalbi atmaz? 1 hafta daha bekleyip başka doktora gidin bence.
Nunuk Pcoslubiranne anlayamadım ki.. çaresizlik işte doktor ne diyosa boyun eğiyoruz. Yarın nasipse başka doktora gidicem
Busraaa34 Nunuk kesinlikle başka doktora gidin bana da bebeğin kalp atışı var ama çok küçük dinletemem dedi başka doktora gittim hemsn gayette dinledim ve uğraşmak istememis dedi ilk haftalar da böyle korkular çok normal
herhangibiri Nunuk 1 hafta süre verdi diye uymak zorunda değilsiniz, ben bir hafta daha beklemek istiyorum diyebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız.