Aslic Merhaba kizlar ikinci gebeligim ilki normal dogum oldu 30+5iz ve bebegim hala bas yukari duruyor. Koltuktan sarkma gibi egzersizler oneriliyor donmesi icin aranizda deneyen duyan bilen oldumu ?
Eegurefeoglu Aslic denize girme imkanınız varsa derine dalmamak şartıyla bir kaç kez dalıp takla atın 😂 bizim öyle yaptıktan sonra 33. Haftada döndü
2inciannelik Aslic 36 da ters olduğunu söyledi 38 e kadar bekledik dönmedi her şeyi de yaptık ama nafile sonuc zorunlu sezaryen oldum . Sizin haftası küçük daha döner
Aslic Ask_hosmus ilk kizim 26 haftalikken bas asagi bi dondu bir daha yukari donmedi ama bu kizim hic bas asagi donmedi buyudukce yeri daralacak donmeyecek diye tedirginim sezaryen ameliyat korkusuda cabasi
Ada-busra1994 Aslic koltuktan asagı dogru dırseklerımın ustune comeldim 30 a kadar sayıp kalktım 5gun duzenlı gunde bı kere yaptım döndü🙂
Ask_hosmus Aslic benim ilk oğlum da 38 haftalıkken döndü ayakları aşağıya getirdi 1 hafta sonra geri döndü döner merak etme 😊
Eegurefeoglu Aslic 😂😂 valla gitmemeniz hata olur yüzmek falan o kadar iyi geliyor ki vücudunuzun ağırlığını unutuyorsunuz
Aslic Eegurefeoglu Normaldede cok severim doktorumda izin verdi aslinda ama esim hem su musilaj yuzunden hemde gebe oldugum icin tedirgin
Cutebaby Her önerilen hareket size göre olmayabilir. Bebek kendi isterse döner zaten. Riskli hareketler yapmamanızı tavsiye ederim. Doğum şeklini de bebek belirler 🙂
Aslic Ada-busra1994 hayir yok cok sukur merak etmeyin doktoruma da danisacagim elbette 🤗 cok tesekkurler tekrardan
Aslic Ask_hosmus Tabiki orasi oyle sadece herseyin en iyisi dogal olani fikrindeyim normal dogumun rahatliginida bildigim icin cabam bu yuzden