ElifB08 Burculi06 son ayda çok daha zordur eminim ki, bende 4 aylık olduğum için olmuyor mecbur 6-7 ayı beklemem lazım 😔
ElifB08 shinemuu sanırım ayım erken olduğu için olmuyor, şöyle bi 6-7 olsam sanki daha güzel olur gibi 🥲
Oznur_08 ElifB08 pantolon mu giymek istiyosun sadece ben taytla geçiriyorum bu dönemi havalar ısınınca da elbiseye geçtim hamile pantolonlarıda itici baya baya asla giymem 😂
ElifB08 Oznur_08 7-8′de belki siyahından düz model olsa giyerim hamile pantolonu ama şuan ilk hedefim düzgün bi tayt 🥲
ElifB08 Sznmr ya elbisem var sadece bir tanecik tayt almak istiyorum oda birkaç tavsiyeyi deneyeceğim bakalım 🥲
Sznmr ElifB08 e bebekten al derim ben 58 kiloyum L beden alıyorum bacakları falan sarıyo iyi duruyo 👌🏽
ElifB08 Pelinbyrktrlr ya bel kısımları çok kötü duruyor hani ek kumaş değil de kendi malından yapsalar keşke 🥲
Pelinbyrktrlr ElifB08 yani çok kilolu değilseniz o kısım belli olmuyor zaten. Ben de o şekilde giymem. H&M den almıştım taytlarımı onlar da güzel bir de karnınız o pantolonları giyecek kadar büyük değilse pot duruyor 6.aydan sonra cuk oturuyor genelde jeanler🙂
Oznur_08 ElifB08 defactodan aldım yıkıyıp yıkıyıp giyiyorum deforme olmadı çokta güzel kalitesi aklında bulunsun canjm
hilalsy ElifB08 ben de hiç beğenmiyorum ya, trendyoldan fitilli taytlardan aldım bi kaç tane. Aşırı rahat. Bir de elbise ağırlıklı giyiniyorum😁
ElifB08 hilalsy bende Trendyolmillanın fitille taytını aldım m/l sıktı normalde çok rahat olur ama göbek izin vermedi üzüldüm
ElifB08 Pelinbyrktrlr evet 6 ayımı bekleyeceğim onları giyinmek için 🥲 şimdilik kendi bedenimin 2 fazlası ürünlere bakmam lazım mecburen
angime ElifB08 lcw nin hem hamile pantolon çeşidi çok hem de kalıpları güzel. Defactoda denedim çok saçma bi kalıbı vardı
ElifB08 angime bazılarında defacto beğenen olmuş. Biraz karnım çıksın onlara bakacağım yoksa pot duruyor 🥲
angime ElifB08 ya benim popom da var biraz hep varfı yani hamilelikten değil. Lcw nin kalıpları tam kavradı. Ama defacto nun pantolonu böyle popomun yarısında kaldı, sonrası penye bel kısmı zaten. Hiç rahat edemedim.
Nur-98 ElifB08 istediğin gibi bulamıyosan bence kullandığın pantolonlarından terziye götürüp belini hamile pantolonuna çevirtebilirsin şahsen ben bütün pantolonlarımı öyle yapıcam ve doğumdan sonraki vucuduma göre yeni pantolonlar alıcam 😊
ElifB08 Nur-98 peki sonra eski haline getirebiliniyor mu 🥲 güzelim jeanlarıma kıyamayabilirim yoksa 🥴