dlnyny 36haftalık gebeyim bebeğimin başı çok fazla aşağıda dün akşam nöbetçi doktor sadece vajinal muayene ile doğum kanalına girdiğini anlayabileceğini ultrasonda göremeyeceğini söyledi. Bilginiz var mı?
Gul2528 dlnyny Bana doktorum ultrasonda baktığı zaman bebeğin başı kaslarına kadar kanalda demişti biliniyor
Dmllll dlnyny Ultrasonda görülür kanala indiği rahim uzunluğunu bile ölçebilir.. doktorun tecrübesi ve usg cihazı da önem taşır yinede
dlnyny Gul2528 benimde cihazı kasıklarımın en altına götürüp eliyle bak burada çok aşağıda ama kanala girdiği çatı muayenesinde vajinal muayene ile belli olur dedi ultrasonda gözükür diye tahmin ediyordum. Teşekkür ederim🙏🏻
dlnyny baby_mama ya böyle diyen de var doktorlarda 2′ye ayrılıyor sanırım çok merak ettim bende. Çok teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻
dlnyny Sbrcgr benimde kendi doktorum 34.haftamızda neredeyse kanala girmek üzere ama tam girmiş diyemem demişti ultrasonda. Şimdi nöbetçi doktor dün öyle diyince kafam karıştı. Teşekkür ederim🌸
AESahin dlnyny benim ultrason da baktı doktorum başı görünmüyor kanala girmiş baya dedi alttan muayane de doğumu tetikler alttan bakılmaz dedi zaten ultrason dan bakılır bu duruma.