Hb4634 mucizeannesi1 her hafta cagiriyor mu benimde 35. Haftanda gel dedide bundan sonraki muayene sıklığını merak ediyorum🤭
mucizeannesi1 Hb4634 evet 35 ten sonra her hafta çağırılıyor. Hemn nst hem muayene 🤗 yani bilemem diğer doktorların nasıl yaptığını
Funda2735 Hafissee rabbim sağlıkla kucağına aldırsın bekletiyorsa inşallah güzel olacağı içindir ya 🤲🏻
midekoruyucu rosatue 😂 yok bacım doğuramadım son 8 bakalım, kendi isteğiyle geldi geldi, eğer gelmezse doktorum alıcam dedi 😂
rosatue midekoruyucu Akıllı çocuğun hali başka oluyor. Ne yapsın dışarıyı içeride ekmek elden su gölden oh 😂
rosatue Kayraninannnesi çatı muayenesinde de anlaşılıyordur muhakkak ama ben 2 doktora muayene oluyorum, ikisi de açılma durumumu her muayenede söylüyor ve çatı muayenesi olmadım hiç. Doğum yapacağım doktor muayeneyi yapacak. Açılma olmasını bekliyor yapmak için
midekoruyucu rosatue ahhh yemin ederim eşim de öyle diyor, içerde keyfi yerinde kızımın gelmeyecek o bak da gör diyor 😂 bana da öyle geliyor, zaten keyifçinin teki 🙈 biraz zor gelir