mucizeannesi1 Kızlar gerçekten korkulacak birşey yokmuş emin olabilirsiniz 😊 bi yarim saat once muayene oldum . Acıma vs. Olmadi zaten saatlerce ya da dakilarca süren bir durum degilmis . Toplasan 1,dakikayı gecmez😁 doktorum sadece 2 parmak ile kontrol etti .
Papatyya mucizeannesi1 bnde yarım saat kadr önce oldum benm doktorum bıraz abandı açıksası ama yınede korkulacak bsey yok ben korkarak grmedım saten sadece açklıgımın olmamsından korkmuştım bnmde 1 parmk açıklıgım varmış acaba kaç cm denk gelır
[silindi] mucizeannesi1 çok erken yapmışlar çatı muayenesi ben 36da gittim yapmadı bana 38de yapcam demişti. Maşallah hadi bakalım kolay doğumunuz olur inşallah. Ben de bugün gidicem sanırım yapar çatı muayenesi inşallah açılmam vardır o kadar şey yaptım kaç gündür ama bakalım
mucizeannesi1 [silindi] bana da 37 de yapicam demişti . Ama 1 hafta önce gittiği için bugün yaptı. Inşallah sizin de gonlunuzdekiji nasip eder rabbim
mucizeannesi1 Papatyya aslında elimizde olam bisey canımızsın acimasi/acimamasi . Kendimizi sıkarsak kasarsak zaten acimasa bile acır . Hiç bi fikrim yok kaç cm olduğuna dair
Damlayldrm Bende çok tedirgin oluyordum ama korkulacak gibi değilmiş gerçekten 😂 çok kısa sürüyor 37. Haftamda çatı muayenesi yapıldı
rosatue mucizeannesi1 açılmanız olduğu için yapmış olabilir. Benim de 36+2de muayenem var eğer açılman olursa çatı bakarız yoksa açılma bekleyeceğiz olduğunda bakacağız dedi.
midekoruyucu mucizeannesi1 dirseğine kadar soktu diyen varmış 😂 ben görmedim de bi arkadaş demişti 😂😂😂😂😂😂😂😂
mucizeannesi1 midekoruyucu yok bacagini soktu ayak parmakları ile ölçtü derlerse sasirmam🤣🤣 cok abaetiyorlar ve gereksiz korku yaratiyorlar
Papatyya mucizeannesi1 kaç kıloymuş bebegınız bana ırı bebegın dedı daha kılo alırsa müdahale etmem gerek dedı
midekoruyucu mucizeannesi1 😂😂😂😂😂 gerçekten insanlarla dalga geçiyor kimisi, büyük zevk alıyor bu durumdan
mucizeannesi1 Papatyya geçen hafta gittiğimde 2969 kiloydu bugün bakmiycam dedi 🤣 haftaya bir daha kontrol o zaman bakarım dedi. Kaç kilo sizin