portakalcice Açlık şekerim 87 Tokluk 1.saat 145 Doktorum diyetisyene istersen gidebilirsin sınırdasin hamurisi , pirinç uzak dur dedi. Yürüyüş yap , bol su iç dedi. Neler yapabilirim , tavsiyeleriniz neler? Beslenmem nasıl olmalı ?
Purpura26 portakalcice Aynı doktorunun dediği gibi işte canım. Hamurişi, beyaz ekmek, aburcubur ürünleri kesersen sorun olmaz. Patates de çok tüketmemeye çalış o da pirinç gibi aynı
buseskzn portakalcice ilk hamileliliğimde de vardı şimdi ikincide de var bol su yürüyüş ve mümkün olduğunca yemeklerini hep aynı saatte yemeye çalış kendini aç bırakma bol bol yeşillik,meyveleri yoğurt veya ayranla birlikte ye.meyve şekerini dengeler demişti doktorum bana.badem ceviz tüket ben 3 ana 3 ara öğün şeklinde diyet yapmıştım içeriği tabi kişiye göre değişir. Çok dikkat etmen lazım 😊kendine bir de şeker ölçme aleti edin😊
portakalcice buseskzn Purpura26 Çok teşekkür ederim. Kendime diyet listesi hazırlayıp saatlere uymaya calisiyim inşallah. Peki akşam kaçtan sonra yemeyi bırakmalıyım ? Tarçınlı su içsem gebelikte zararı yoktur dimi ?
buseskzn portakalcice tartçınlı su hakkında bir bilgim yok ama ben bazen elmanın üstüne çok az dökerdim tatlandırsın diye çok canım tatlı çektiği zamanlarda 🙈 8.30 dan sonra bir şey yemezdim tabi bu benim yatış saatime göre ayarlıydı😊