merii10 ebegumeci 😀 bnde sabırsızlanıyorum ama bnm 3. Gün embriyosu olduğu için sonucum 5. Güne göre biraz daha geç belli olur 9. Günde falan yaparsam ckmazsa direk modum düşer dye korkuyorm
Cyber merii10 neye göre 3 ya da 5 gün olarak ilerliyorlar onu anlamadım ben hiç😬Benim dondurulmuş 5. Gün embriyosu biri sanki 5. Gün embriyosunun sınucunu 6.-7. Günlerde görebilirsiniz yazmıştı.Ama aceleci davranmıcam☺️
merii10 Cyber canm bnm 14 yumurta toplandı 9 u döllendi ama iki tanesi 3. Güne 1 tanesi 5. Güne gitti şöyle anlatym yumurta sonuçta laboratuvar ortamında anne karnındaki gibi güzel ilerleyemez belki 5. Güne kadar gelemez diye erken donduruyorlar
Cyber merii10 anladım☺️Gerçekten yani dr ne yaptıysa ne dediyse herşeye ok diip geçtim🤣Sormadım yani.Benim hepsini 5. Güne bekletmişlerdi.11 tane 5. Gün embriyosu çıktı.Demekki belli bir orana göre bekliyorlar ya da risk alıyorlar.Bu arada size proluton iğne verdimi doktorunuz?ya ne pis bi iğne o öyle😒bugün yine iğnem var valla gidesim gelmiyor 3 gün bacağımın üzerine basamıyorum
merii10 Cyber maşalah sizin bissürü yumurtanız ckmıs 5. Güne çok iyi hepsini dondurdular mı. Ben prulutex iğne kullanıyorm hergün göbekten yapıyorm
Cyber merii10 1 tanesini kullandık işte geriye kalandan da 2 tüp dondurduk☺️Yok benim ki kalçadan ama öyle böyle değil yağlı iğneymiş valla o iğne günler bitek canımdan beziyorum😔
Cyber merii10 evet😒transferden önce 1 tane vurulmuştum şimdi transferden sonraki ilk iğne sanırım 3 hafta daha hafta da 1 vurulcam
merii10 Cyber kan sulandırıcı iğne,estrofem,folik asit, Progestan fitil ve aspirin de kullanıyorm ben sizde kullanıyomusnz
Cyber merii10 ben de estrofem,decavit,lutinus fitil bir de duphaston kullanıyorum☺️İşte bir de şu hafta da bir iğne var.
Hhy1 merii10 benımde ara ara kaşıkta sızı bel agrısı oluyordu ama dün sağ kasığım uzun bir süre agrıdı . Bırde bugün akıntım var beyaz koyu bır akıntı . Fitildendir diye düşünmüştüm ama bugün kü akıntı değişik .
merii10 Hhy1 benm de akıntım katılaştı sanki bugün ama Progestan fitil olarak kullanıyorum onun etkisi olablr diye düşündüm bnde
mjj Ayyy bende yarın OPU oluyorum biraz heyecanlıyım ama taze transfer olmicakmis dondurup önümüzdeki ay transfer olucakmis kizlar inşallah hepinizin sonucu pozitif çıkar
merii10 mjj amiiin inşalah hepimizin 🤲🏻😊 korkacak bisey yok merak etmeyin basit bi işlem bu arada rahim dinlendirme daha iyi oluyormuş taze transferden
Cyber mjj hiççç kasma kendini yarın saatte halloluyor.Rahim dinlendirerek transfer olması daha iyi 🙏 hem sizin açınızdan da daha iyi olur
Cyber mjj amin inşallah🙏🙏Sadece opu sonrası idrara çıkman önemli.Benim doktorum beni ilk idrara çıkana kadar bırakmadı.Bir de o zaman verilen antibiyotiği tam zamanında kullan☺️🙏inşallah herşey yolunda gider