Bulutsevdasi Bende gebeliğim boyunca sürekli Çam Sakuraya gittim orda takipliydim genel olarak birçok doktoruna muayene oldum ve hepsinden de memnun kaldım dediğiniz doktorlarada muayene oldum, ayrıca Kadın Doğum Polikliniği adı altında birçok branşa ayrılıyor siz gebeymişsiniz jinekoloji tabikide bakmaz nesine şaşırdınız anlamadım🤷🏻♀️ Gebe Polikliniği ayrıdır Jinekoloji Kadın Hastalıkları ayrıdır, bunların yanı sıra Lohusa Polikliniği, Kısırlık İnterfilite Polikliniği, Tüp Bebek Polikliniği, Menapoz Polikliniği … şeklinde ayrılıyor randevu alırken diklat etmeniz lazım yanlarında yazıyor eğer mhrs uygulamadan alıyorsanız. Ve bu arada doktorlar sabit değildir mesele bir doktor bir hafta gebe polikliniğine bakarken diğer hafta jinekolojiye geçiyor öbür hafta menapoza bakıyor diğer hafta kısırlık interfilite Polikliniğine geçiyor sonra tekrar gebe polikliniğine bakıyor yani sistem bu şekilde ilerliyor orda yani o doktorlara muayene olanlar normal bende o şekilde oldum her ay kontrolüm oluyordu sabit doktora denk getiremiyordum mesela ama aynı doktora muayene olduğum denk getirebildiğim zamanlarda oldu. Bu arada 15 dakika değil 5 dakka geçse bile bazen bakmayabiliyorlar doktorun insiyatifine kalmış bişey sekreterler arayıp soruyor bazen izin verirse o şekilde bakıyorlar