asyahumam Aysemin54 tam bunu soracaktım trenyolda 120 liraya gördüm etkili olur mu ki pahalı da değer mi bilemedim 🤔
Minigimm0611 Aysemin54 Etkili mi bilmiyorum aldım henüz kullanmadım buradaki yorumlardan dolayı aldım bende cok iyi geliyormuş diye yaralara ondan
Oozgn Aysemin54 bende şurada bekliyeyim ilk bebegimde mastit oldum ve emzirme hayatım bitti. Lansinohta Amerika’da yasaklandı diyorlar doğru ise eğer.
Babyyyymother Aysemin54 kesinlikle etkili 1 haftadır dogum yaptım kullaniyorum o acıyı gümüş kapak sayesinde hissetmiyorum bile e bebekten almistim birde lansinoh göğüs ucu kremi ikisini birlikte kullaniyorum ama gümüş kapak cok etkili
Minigimm0611 Oozgn Ben trendyoldan aldım 150den 99 TL ye düşmüştü indirimde yakaladım sizde takıp edin alışveriş sitelerini illa denk geliyor indirim.
Oozgn Minigimm0611 925 ayarmıydı yoksa 999 ayar mı aldığınız? Umarım işe yarar o kadar kötü gectiki ilk bebegimde emzirme dönemim… Ayva çekirdeği jelleri tahin yağları Philips göğüs kalkanı hiç biri mastiti geçirmedi ameliyatla iltihap akitilacakti sağım yaptim zorla
oglumubekliyorumm Bir çok kişiden fazdasının olduğunu duymuştum bende o yüzden aldım ama doğuma son 2 hafta kala kullanılması gerekiyormuş biz şuanda 31. Haftamızdayız ve göğüs uçlarım şimdiden çok kötü oldu sizde durumlar nedir kullandığınız bir şeyler var mı ?
Beyzan oglumubekliyorumm benim de sizin gibiydi 32. Haftada kullanmaya başladım bir zararı olmaz sonuçta dedim benim uçlarını baya yumuşattı sanki krem sürmusum gibi 39 haftalık oldum günde yarım saat filan kullanıyorum. Fiyatı bazı arkadaşlara yüksek gelebilir ama en kötü göğüs ucu kremi bile 50 liradan aşağı değil lansiloh olmuş dünyanın parası ve sürekli sürünce bitecek bir ürün. Ama gümüş kapak ömürlük bir ürün. İstenirse satılabilir. Birine hediye edilebilir..çünkü antibakteriyel bir ürün. Ben ilk gebeliğimde lansiloh kullandım o zaman gümüş kapak sadece silverette marka vardı ve pahalıydı ne gerek var dedim ama ağlayarak emzirdim resmen. Umarım bu sefer kapak işe yarar
asyahumam https://ty.gl/vkugys3i https://ty.gl/abhsrgpz Kızlar sizce hangisi iyidir buna da yorum yapar mısınız? Biri Xsilver ama 925 ayar diğeri 999 ama silverbell diye bilmediğim bir marka arada 20 lira var 🤔
Beyzan asyahumam ben 999 ayar aldım. Diğerine göre daha yumuşak haliyle. Ve yamulmaya müsait. Ama sonuçta en doğal hali 999 diye onu aldım..ben e bebekten aldım siz de satıcı güvenilir mi ona bakın ürün puanına bakın
Minigimm0611 asyahumam 999 ayar olanı alın dediler hep burda okuduğumda ben ona dikkat edin diyorlardı mutlaka
asyahumam Beyzan merhabalar aldığınız gümüş kapak 925 mi yoksa 999 ayar mi? Trendyolda iki tane buldum alacağım ama birisi markasi bilinen bir ürün ama 925 ayar diğeri de markası bilinmeyen bir ürün ama 999 ayar bilemedim hangisini alsam
asyahumam Beyzan aa tam da bunun için yorum yazmıştım cevap vermişsiniz zaten teşekkür ederim 😍 ebebekte de vardi evet fiyatı biraz yüksek sanırım tekrar bakayım teşekkürler 🤗
Guldenur asyahumam yanlış bilmiyorsam ve burada okuduğum yorumlara göre 925 genellik takıda kullanıyor 999 ise sağlık alanında kullanılıyor ve antibakteriyel oluyor bende aldım benimki 999 ayar
asyahumam Minigimm0611 Teşekkür ederim 😍 ebebeğin kendi markasının var 999 ayar 150 TL sanırım ondan alacağım ebebege gidince buralara güvenemedim çünkü 999 deyip 925 gönderebilirler
Minigimm0611 asyahumam o üstünde yazıyor başlıkların bende trendyoldan aldım ama yazıyor 999ayar diye garanti belgeside var. Ki baktınız istediğiniz gibi gelmedi gönderirsiniz geri nerede uygunsa ordan alın yeterince masrafımız oldu bebişlerde sağolsunlar 🙂
asyahumam Minigimm0611 aynen yazıyor da iade ile uğraşmamak için düşünmüştüm 🤔😀 neyse bakalım hayırlısı olsun bir şeye karar veririm inşallah fazla eksiğimiz kalmadı çok şükür son aydayız zaten 😍
tcasl Aysemin54 bende bunu çok araştırdım arkadaşlarım doğum yaptı onlara sordum hepsi gümüş kapağı değil Philips avent 2′li göğüs kalkanını öneriyor hem göğüs ucu yarası hem de göğüs ucu olmayanlar için birebirmis
Aysemin54 tcasl bende almak istiyorum inşallah işe yarar dogumdan once baslamak gerekiyormus kullanmaya