Mom0891 Cihansuzan ben hamileliğimi öğrendiğim 6. Haftadan itibaren göğüs hassasiyetim başladı şuan 18.haftadayım 16. Haftada karnım hafif belli olmaya başladı çnkü zayıf biriyim.göğüslerimde de gözle görülür fark var daha dolgunlaştı.Zaten meme ucum çok belirgin benim top gibi o sızlıyor arada
marbling10 Cihansuzan 6. Hftdan itibaren göğüslerim büyümeye başladı😔 12. Haftdayım göbeğim belli değil
MineLule Cihansuzan göğüsler ilk hamileliğimde doğumda sonra büyüdü, ikincide gebeliğimi öğrenmeden önce büyüdü. Göbüş ilk hamileligimde 20. Haftalarda büyüdü, ikincide 10. haftalarimda büyüdü
Nihal42- Cihansuzan göbüş 5.ayda hafiften çıkmaya başlıyor gögüs hassasiyeti oluyor ama büyüme 6.5 aylığı daha olmadı
Cihansuzan 7+5Deyim 2 Gündür Göğüs uçlarım sızlıyor Göbeğimde de Göbek olmuş görüntüsü oluşmaya başladı göbekmi Bebekten mi anlayamadım☺️
Cihansuzan Denocan33 O halde benim ki Göbektir🤭 45 kiloyum Ayva göbeği çıktı ister istemez az az sık yemek göbek yapıyor olabilir İlk Gebelik her değişimi bebeğe bağlıyorum galiba.
Denocan33 Cihansuzan evet çok zayıf olduğunuz için hemen belli olmuştur benim orjinalim de göbekliydi😅🙈 Bir de ilk zamanlar cok fazla gaz göbeği oluyor. Bir gün şişiyor ikinci gün iniyor gibi..
Meleklerimmm3 Cihansuzan 4 haftalık öğrendim zaten sonrasına çok göğüs hassasiyeti yaşadım şuan 20+5 teyim bariz karnımda belli göğüslerimde 2 beden büyüdü
Mom8899 Cihansuzan Valla ben aklıma geldikçe çektim 😅 aylık olarak çekin bence, kolajlayıp saklarsınız 😅
Cihansuzan Mom8899 Biraz erken ama yınede yakında başlarım 🥰 Çok Hoştu Fotonuz diğer sayfada gördüm Sağlıklı günlerınız olsun 🧿
Deletedmom23234 Cihansuzan Göbeğim 20. Haftada çıktı şuan 31 haftalığız aldı başını gidiyor, göğüslerim desen taşıyamıyorum artık 100 b takıyorum südyende 🥴 emzirdikten sonra eski haline gelsin istiyorum bir an önce