Tahamm47 Kaç gündür dişim çok ağrıyor kırılmış ve sanırım 20lik dişim en arkada çünkü. 31 haftalik yaptıran varmı sıkıntı olurmu acaba çektiren varmı nasıl geçirdiniz. Böyle giderse naparim ben🥺🥺
Busrakzk Tahamm47 geçmiş olsun bende dün doktoruma danışarak 20lik dişimi çektirdim 17 haftalığım. 12. Haftadan sonra bir sorun olmaz dedi doktorum sende bi danış istersen doktoruna:)
seyhanmiray18 Tahamm47 doktoruna danis canm doktor onayin olmadan dis hekimi disini yapmaz da cekmez de onay kagidi goturmen gerekiyo
Civciv222 Tahamm47 bende 31 haftadayim dişim apse yapmıştı antibiyotik verdi Dr. Fakat son aylarda işlem yapamm dişine dedi. Sende Dr ,a görün bence ilaç yazar en azından
Busrakzk Tahamm47 iğneyle uyuşturuyorlar ya acı hissetmiyorsun İnan diş ağrısı daha beter korkulcak bişey yok☺️
Tahamm47 Busrakzk biliyorum da bu en arkada ve ufak korkutuyor beni nasıl cekicek inşaallah bakalım artik
seyhanmiray18 Tahamm47 film cekmez tabi 6 aydan snra islem yapmayi uygun gormuyolar ama yinede sor belki yaparlar