Ikincimelek İki gün once beta 25 bgunde verdm 66.5 olms artis iyimi acaba.. benm nie ole 1000lerde degl acaba bunun nedeni ne
Burcu3506 Ikincimelek kişiden kişiye değişiyor canım artışın iyi benim adet günü 916 çıktı ama ikinciye yarın bakılacak önemli olan artması
-Papatya33 Ikincimelek iki güne bir 2kat artıs olur. Hemen binlere bir rakam göremezsin ki. Kendini sıkıntıya sokma bu yüzden 😊😊
Minigimyolda Ikincimelek hayrlı olsun artışınız güzel yeni gebelik oluştuğu için değeriniz yüksek değil ben 15 le öğrenmiştim artış önemli
Glbnpk Ikincimelek Çünkü erken yakalamışsınız gebeliğinizi. Betası 1000 çıkan da çocuk olur olmaz o rakamı görmüyor. 20lerden katlanarak geliyor o rakamlara ulaşıyor.
-Papatya33 İki gün önce 25 ise bugün 50civarı olmalıydı sizin 66 olmus iki kat artıs olmus hatta iki kattan fazla.
Ikincimelek -Papatya33 rahatlattnzbeni pazar acilden yine baktrcam degerime pazarteside doktoragtcem insallh
Alp-2806 Ikincimelek pazartesi doktora gitsen de kese gözükmez ki ama kese için 1500 ve üstü olması lazım değerin 🤷 ben ilk gebeliğimde gittiğimde beta değeri mi sordu öyle baktı dedi ki iyi 3000 civarıdır görünür dedi
Alp-2806 Ikincimelek bu arada kaç haftalıksın ki ben kesin gözüksün diye 5+1 de gittim yoksa insan daha çok stresleniyo ya yoksa felan diye bu benim fikrim
Alp-2806 Ikincimelek tabi sen bilirsin canım bi sıkıntı olsa bile kese görmeden belli olmaz diye düşünüyorum ki öyle bence ama git için rahat etsin tabi
Alp-2806 Ikincimelek aynen folik asit onu da zaten eczaneden herhangi bir folik asit al diyo onun dışında kan feln vericelsğn idrar vericelsğn ama onları kese gözükğnce ister doktor