29/06/2021 salı günü sabah uyandığımda sürekli sancım vardı ama ben yalancı sandım gine bu arada doğumun hep normal görünüyordu daha sonra ben biraz uyudum sonra gine sancıyla uyandım daha sonra eşim bugün geç geleceğini mesaide olduğunu söyledi bende anneme gittim oraya gidince sancılarım gine başladı ama bu sefer sürekli geliyordu dayanabildigim kadar dayandım daha sonra annemler panik yaptı hemen gidelim dediler ben doktorumu aradım oda hemen gel dedi cunki sancılar 5 dakikadan bile düştü sonra hemen hastaneye orda muayene oldum 5 cm açılma oldugunu söyledi doktor hemen doğum dedi fakat bebek yüzünü ters dönmüş (yani bebek benim sırtıma bakması gerekirken karnima bakiyormus) bu sebebten hemen sezeryana aldılar hazırlandık anestezi yapıldı hemen başladı ameliyat daha sonra meleğim doğdu çok güzel bir duygu hiç birşey kalmıyor aklınızda ne acı ne korku evlat bambaşka ama benim bebeğim kakasini yemiş bu sebebten dolayı ertesi gün yoğun bakıma alındı bu beni okadar çok derinden uzduki ondan ayrılmak eve tek dönmek çok zormus benim hikayem böyle sizden ricam bebeğim için lütfen birer tane ayet-el kürsü okurmusunuz🎀