umudunannesiii Kızlar grip oldum yani kuru öksürük var ve bogazmda bsey var sanki böyle gıcık yapıyor Ne yapsam geçer sguk su içmekten oldu sanirjm Öyle doğal şeyler içmiyorum otlar falan Parol mu içsem npsam Öksürdykce de tuvalete geliyor 😑
Cennetkusuannesi umudunannesiii sicak suya pekmez koyup icerseniz bogaziniz yumuşar rahatlarsınz inşallah
snglysl umudunannesiii 3 gündür çekiyorum. Boğaz ağrım var ama hayatımda ilk defa boğazım böyle ağrıdı. Birde grip belirtilerim var maalesef. Aman pek ilerlemeden varsa evinde 1 bardak ıhlamur iç. En azından yumuşatır boğazını. Ve kendine çok dikkat et bir de bol bol terle. 3 gündür halimi bir ben bir allah bilir. Çok zor geçiyor maalesef. Bir tanede çok ağrın varsa parol alabilirsin. Ama parol konusunda yine de bir danış sıkıntı olmasın.
Cennetkusuannesi umudunannesiii ıhlamur icebilirsen onu dene mecbursun bebis varken herseyi tüketemiyoruz malum
umudunannesiii snglysl bnde normalde hiç böyle grip olmamıştım çok zor oluyor tuvalete ayrı koşuyorum bogazima ayrii İnşallah ıhlamur iyi gelir