LeylaGndoduDemirciolu Merhaba arkadaşlar 14+1 haftayım İkili test te devlet erkeğe özel hastanede kıza benziyor dedi siz kaçıncı haftada öğrendiniz acaba teşekkürler☺️
Elifim LeylaGndoduDemirciolu 14 de öğrendim ama dr 3 kere ultrasona aldı biz ısrar edince cinsiyet diye çocuk göstermiyodu zorla gördü 24 deyim hala değişmedi erkek
LeylaGndoduDemirciolu KaderAKAN ne diyosun amannn 6 aymı sizi meraktan çatlatcak 😂 şaka bi yana allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
LeylaGndoduDemirciolu KaderAKAN Burcuultn sizdede bir beyfendi var maşallah bakalım ikinci. Bizim ne olcak meraktan çatlıyorum☺️
Tugbamete LeylaGndoduDemirciolu 12+5 te %90 erkek dedi salı günü kontrol randevumuz var bakalım değişecek mi 😊😊
LeylaGndoduDemirciolu Tugbamete Bende salı ikili test sonucunu almaya gidicem. Konturol ederse yine soracağım bende
KaderAKAN Elifim haftaya gidecem bakalim insallah gösterir hani doktor banada öksur falan dedi ama nafile yine göstermedi 😀 Simdide sey duydum onu denicem gitmeden önce visne suyu ve cikolata yiyip icecekmisim bebek hareketlenirmiş denicemm😀