Serraa123 https://imgyukle.com/i/Ewabv Kızlar sabah uyandım elimde böyle lekeler oluşmuş bu nedir bilen var mı 10+4 haftalığım🙄🙄
Selen37 Serraa123 şimdi gelir 3 harfliler kına yakmış diyen grup 😂 ben hiç yaşamadım ama bence de bir mantar çeşidi falan bu. İnternetten araştır istersen
mucizem09_ Serraa123 ay inanirmisin 7 8 haftalikken benimde avcumun icinde 3 4 tane cikmisti kucuk kucuk anlam verememistin sonra kendiliginden gecti ayni boyleydi 🥰🥰❤❤
Yenianneadayi2208 Serraa123 daha önce bir kaç kez bu tarz posta denk gelmiştim. Kendiliğinden geçtiğini yazmışlardı ama ki doktorunuza sormanız daha sağlıklı olacaktır.Belki cildiyeye yönlendirir sizi.
Guneyinannesi1 Selen37 valla öyle diyorlar 😆😆 ben hep böyle duydum ama hic anlam. Veremediğim konu. D
Prensesiminyolculugu Serraa123 gebelikle hiç alakası yok bekarkan bende de iki kere olmuştu melekler kına yakmış derler ama zararı olan birşey değil korkmayın 😊
Melek141120 Bende ve eşimde olmuştu bir gün bu hamilelikten önceydi etle uğraşmıştık bir yemek için sabah uyanınca böyle olmuştu yani biz ona yormuştuk ikimiz ortak onu yapmıştık sonra herkes yok cinler melekler falan dedi ama iki güne kendiliğinden geçmişti