Arifcaninannesi Ayse3695 benimde ikinci oglumda öyleydi cnm iç karnim genismis birde bebeğin pozisyonuna göre oyleymisndedi doktorum
Burcu4135 Ayse3695 ne güzel iste. Bebekte sorun yoksa sende sorun yapma bu sıcaklarda büyük karnı ne yapacaksın. Herseyini kısıtlıyor :)
Seliiinn Ayse3695 aynen bebekte sorun yoksa buna sevin bence ben 38im kocaman karnım var yürümek bile zorluyor 😩 giyecek üst bulmak bile zor falan😂
Aksoyanne Ayse3695 bnde 30 haftalık ama herkes küçük karnın belli bile olmuyo diyorlar aynaya bakıyorum nesi belli değil daha ne olcak
Burcu4135 Ayse3695 yok sanmam ic karnınız geniştir. Can sıkılacak konu degil. Sıkıntılı bir durum olsa doktorunuz söylerdi zaten 🤗
Didonutella Ayse3695 bence benim karnım çok büyümüştü ama dün 37 haftalık gebeleri görünce inanamadım. Birini ikiz sandım maşallah 3750 imiş bebeği. Benimki 2720 çıktı. Biraz az sanırım üzüldüm ☹️
Susam20 Ben de şu an 31 haftalığım. Kimse inanmıyor yedi aylık olduğuma hatta dün kadının biri dediki çok zayıfsın bebek sağlıklımı 54 kg ile başladım şu an 61 kiloyum Çok sinir oldum doktor kontrolüne gidiyorum her şey yolunda diyor doktorum
Morvy Susam20 bende 31 haftaligim ama anca 54-55 kiloyum oda yeni yeni🥲 belki sizinde karnınız küçüktür ondan millet konuşuyordur. Bizim insanımız zaten konuşmayı sever
Morvy Ayse3695 yaa ne mutlu size ben kendi göbeğime bakıyorum top yutmuş gibiyim şuan 31+1 haftalığız ve daha büyüyeceğini bilmek inanın beni geriyor düşündükçe geriliyorum🥴