Duyguakdag Kızlar merhaba ben 32 haftalık gebeyim ama bana kan uyuşmazlığı ve şeker testi yapmadılar size yaptılar mı??
Cimen_bebek Duyguakdag Kan uyuşmazlığınız olup olmadığı biliniyor zaten evlenirkende soruluyor yoksa boyle birsey yapilmaz tabi. Seker testi banada yapmadi doktorum cunku gerek gormedi. Kilon degerlerin herseyin cok guzel ve normal hic gecrek gormuyorum dedi. Doktorunuzla konustunuz mu?
Rabia2934 Duyguakdag bizde de var kan uyuşmazlığı ama hiç bişe demediler şeker testini de yaptırdın mı diye sordular hayır dedim daha da bişe demediler
SIL1 Duyguakdag b pozitif ise kanın gerek yok kan uyuşmazlığı yok çünkü . Şeker yüklemesi zaten saglıklı bişey degil çok iyi bir doktorun var bence benim doktorum da zararlı diye yaptırmadı. Sadece kandan baktı normali de bu zaten canım
MelekBas Siz rh- olursaniz esinizde rh+ olursa 28. Haftada yapiliyor kan uyuslamazligi ignesi. 28. Haftaya kadar kanamaniz olmazsa 28. Haftada yapiliyor eger kanlariniz - ve + sa doktorunuza hatirlatin mutlaka