tugbaoztrk Kızlar 37+2 haftalığım 3 4 gündür ellerim sürekli uğuşuyor yatamıyorum sağ tarafıma yada sol tarafıma, doktora söyledim magnezyum verdi test falan yapmadan başına gelen varmı ne yapsam geçer. İlacı içiyorum fakat geçmiyor
Hazella tugbaoztrk magnezyumu duzenli kullanirsaniz gecer. Magnezyum eksikligi yapiyo uyusmayi hatta odemle devam ediyo uyusma sonrasinda
mutlulugunadi_bahar tugbaoztrk bizde 36+6 dayız. Dediğiniz gibi özellikle sabah kalkınca ellerimi yumruk yapmakta güçlük çekiyorum birde yere basarken sızlıyor gibi… sanırım ödemden oluyor.
Ahsenleyl tugbaoztrk benim de 1 haftadır ellerimde ve bacaklarımda oluyo,aslında magnezyum da kullanıyorum ama özellikle ellerim çok hissiz doktora da soracaktım unuttum dün umarım ciddi birşey değildir
Aysnn3705 tugbaoztrk bn mgnezyum kullanıyorum 4 aydır ama bu son zamanlarda bnmde ellerimde ya da parmak uçlarımda uyuşma oluyo pazar gidicem kontrole bi sorcam doktora
tugbaoztrk Hazella Ayaklarımda çok ödem var şişiyor sürekli ama ellerim şişmedi hiç galiba şişiyor ben farketmiyorum
tugbaoztrk Aysnn3705 Sanırım magnezyumla alakalı dehil kullananlarda da oluyor ve ben kullanmaya başladım hala geçmedi.
Kaderimm tugbaoztrk bende aynı sekildeyim hatta ayaklarım bile uyusmaya başladı doktor suda eritmeli magnezyum verdi bakalım ne olacak ama ben bişey farkettim tansiyonum dustugunde uyuşma daha belirgin oluyor bı tansiyonunuzada baktırın derim
tugbaoztrk Kaderimm Banada suda eritmeli magnezyum verdi tansiyonum hep aynı 11 e 6 ya da 10 a 6 hiç degismiyor
Mukocetin tugbaoztrk Bende de aynı özellikle solda çok oluyor bunun için nöroloji doktoruna gittim flm çekti sonucu Çarşamba günü gostericem ama genelde doğum okuduktan sonra uyuşma olur dedi doktor seninki erken başlamış dedi 36 haftalikken başladı çok fena yaa
tugbaoztrk Mukocetin Hamileyken film çekmek yasak degilmi nasıl çekti bende görünmek istiyorum ama yasak diye biliyorum
elisa123 bizde 24 +2 ayaklarım şişti bile şeker olabilir mi yaa haftaya seker yükleme testimiz var cok sekerlide yemem aslında
Sedoo tugbaoztrk canım bunla ilgili doktora gittim fizik tedavi doktoruna yönlendirildim d vitamini eksikliğinde oluyor uyuşma günde 10 damla almanı öneririm. Kasık ağrısı kramplar içinse günde iki tane magnezyum