gulin-35 Alize1 sarma koydum sıgara boregı patateslı kofte karnıyarık pogaca kek gul boregı yeterlı olur heralde lımon portakal dogradım attım bes lıtrelık sıseye lımonata yapıcam bır gun once
Alize1 gulin-35 çok iyi yapmışsınız bende börek yaptım şimdi sıra poğaça vs yapmaya geldi inşallah onlarida halledersem sarmaya geçicem 😬
Alize1 Ayse2011 zaten bende öyle düşünüyorum ben doğumdan sonra yanında kalana kolay lik oldun kahvaltıya börek poğaça falan çıkarırlar yemeğe hazır biseyler olur diye düşünürek yapmak istiyorum ama bakalım inşallah yapabilirim 😬😅
Alize1 Tgcm-123 sarma ve börek en çok kullanılacak olan zaten 😅🥰 iyi yapmışsın afiyetle yiyin inşallah ben en sina sarmayı bıraktım bakalım inşallah
Tgcm-123 Alize1 34 deyim bende ama beni doğum korkusu sardı çok ya içim içime sığmıyo yaklaştıkça 🤦🏻♀️😘😘
Alize1 Tgcm-123 korku değilde bende aşırı heyecan var bi an önce o gün gelsin diyorum 🥰😅 allah hayırlı doğum nasip etsin.saglikli sihhatli
Meddd Alize1 Ben pek bisey yapmadim ama kaynanamdan allah razi olsun hazirlik yapti bana: bazlama yapti kucuk kiymali pogacalar 4-5 pisirimlik dolma birde bukme. bence sizde boyle seyler yapin yaninada kofte tarzi birseyler yapip hazirlayin sadece cikartip pisirmek kalsin size is olarak. Ben yakinda doguruyorum o zamana kadar yapilanlari yememeye calisicamki dogumdan sonra kafam rahat olsun cesitim bol olsun
Busra333 Alize1 bende bi sürü şey yapmak istiyorum ama normal buzluk hiçbişey almıyor ki :( büyük boy buzluk lazım