asude456 13 haftada göğüs hassasiyeti tamamen geçti kontrolede 1 hafta var bebeğe bişey oldu diye tedirginin sürekli normalmi 🥱
Aleynanin_annesi34 asude456 zaten belli Bi haftalardan sonra hassasiyet geçiyor tabi şişkinlik kalıyor benim de öyle oldu. Tabi yine içiniz rahat edecek ise Bi görünün İnsaAllah Bi sorun yoktur ki sanmıyorum da Allahın izniyle herşey yolundadır 🥰
gulstgl asude456 ilk haftalarda ben de aman bulantım geçti ay göğüslerim indi diye evhamlanıyordum ama Allah korusun bebeğe bi şey olsa dahi bu belirtiler birden ortadan kaybolmuyormuş yani belirtilerin azalmasına bakarak paniklemeyin. Allah korusun kanamanız veya şiddetli sancınız yoksa bir şey olmamıştır🙏🏻
Banuka asude456 ben de 7 haftalığım ve aynı şeyi düşünerek uyandım bugün.Birkaç güne kadar aşırı şişti şimdi pek acımıyor ama aklımıza kötü şey getirmeyelim.Rabbim evlatlarımızı korusun.
Civciv89 asude456 benimde 15. Haftam anne karnında bi haftadır kalbimdurmuş bebeğimin ama belşrtilerşm devam ediyordu
Banuka asude456 sizi çok iyi anlıyorum benim de kaybım oldu ama her şey Allahtan.Bi şekilde sınanmaya geldik.Gelmiş ve geçmiş olsun inşallah Allah bundan itibaren çocuklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömür versin ❤️
asude456 Civciv89 Civciv89 çol geçmiş olsun canım benimde 20. haftada suyum patladı nedeni bilinmior , şuan bende 15 haftalık hamileyim
Bebikannesi asude456 Aynı durum bende de olmuştu çok şaşırmıştım çünkü bir gecede geçmişti ve tedirgin olmuştum. Şimdi 37 haftalığız. İçinizi rahat tutun, aklınıza hiçbir olumsuzluk getirmeyin, geçmesi gayet normal🌺😌
Syda01 asude456 ben de 13 haftalık oldum dün kontrolüm vardı benim de gecmisti hassasiyetim cok şükür bebeğim iyiydi korkma bu haftalarda geçebiliyormuş
Deletedmom_33 asude456 Benim bildiğim ilk trimeser sonu geçiyor hassasiyet vücut artık hormonsal değişikliğe alıştığı için yani 12. Haftadan sonra geçmesi normal sanırım
Busss_ asude456 normal canım benim hemen hemen hiç olmadı diyebilirim ilk haftalar olmuştu. Şimdi 15+5 olduk büyüdüğü için arada bir hassasiyet oliyro
Ays0 asude456 endişe etme benim de birden geçer birden gelirdi. O dönemde kontrol süresi uzun bir de hareket vs hissetmeyince çoğu anne acaba sorun mu var diyor ben de yaşadım bu durumu. Bebeğiniz iyidir muhtemelen çünkü olumsuz bir durumda meme hassasiyeti değil kanama lekelenme durumu olması muhtemel. Eğer için rahat etmezse yine doktora git ama endişe etme derim
MinikKoala41 asude456 aynı haftadyz canm 11 haftalıkken geçti göğüs hassasiyetm bulantılarım da yeni yeni geçiyor endişelenme 2. Trimester bildiğm kadarıyla 1 ve 3 e göre dha kolay geçiyormuş 2.trimestere girmek üzereyiz