Nejlavrl 2626262782ayse brn yatmadim ama 4 kilo gitmis sadece beni kayinvalidem yakti verdi yedirdi beni 8 gündür 😣 o yuzden veremedim sanirim
mrs_elisah Nejlavrl ben ne sardım ne de korse giyim taktım. Şuan çok pişmanım. Malesef benimde çok gazım vardı ayağım tuvaletteydi hep. Yatıp DİNLENEMEMŞTİM. Şyan çaresizce aynaya bakıyorum bünyem de kilo vermeye müsait değil veremiyorum bir türlü 🤦🏻♀️
mrs_elisah Ama seninde yeni. Kolay kilo verebilen Bi yapın varsa dikkat ederek kilolarından kurtulabilirsin ama yine de ilk amacın bebeğine süt olması. Süt meselesini unutup diyet yapma. Öyle yada böyle verilecek bu kilolar 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Nejlavrl mrs_elisah yok ac birakmam kendimi zaten sadece saglikli beslenecegim hamur isi vs yok bol su bebek icin yeterli
Mrs-ersan Nejlavrl gebelikte 14 kilo almıştım, 1 ayda tamamını verdim. 2 yaşına kadar emzirdim kilo almadım hiç. Moralinizi bozmayın sizin sağlığı bebeğinizin sağlığı daha önemli mutlaka verirsiniz. Emziriyorsanız zaten bol bol su içeceksiniz ♥️
Meriiih Nejlavrl o halde zamanla o da geçecektir bence zaten eğer ki hareket ediyorsanız gazdan da kısa zamanda kurtulursunuz inşallah çünkü yattıkça atmak daha da zor oluyor 🙏🏻🙏🏻
Mrs-ersan Nejlavrl daha çok küçük 😍 (masallah) Çok emmez ama sık emmek ister. Sık sık emzirin hem bol bol sütünüz olur emdirdikçe kiloda yavaş yavaş verirsiniz♥️
Meriiih Nejlavrl çok sevindiimm, daha da iyi ol inşallah canım zamanla şişlikler de geçsin rahatla tez zamanda🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aykimgebe Nejlavrl selamlar yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah 🙏 benimde ikinci gebeliğim ilkinde doğumdan sonra aynı bende çok şişmiştim ayakkabılarım olmuyordu bir haftalık kontolre kara kışta terlikle gitmek zorunda kalmıştım 😅 kilo gidecektir elbet ama sıkı diyet lütfen yapmayın ben denedim sütüm azalmıştı bebeğim doymuyordu kendinize iyi bakın 🥰
Nejlavrl Meriiih cok tesekkur ederim canim insallah bebegim iyi olsunda gerisi onemli degil artik allahim yavrularimiza saglik versin 😍
VeraVrea Heather anlamadım ben ya. Bebeğin 4 kilo ağırlıgı dısında mı sadece bir kilo gitti? Olabilemez ki 1 litre suyu var zaten bir de eşiği ve tabi rahim de kücülecek zamanla :(
Heather VeraVrea hayır sadece 1 kilo, 89 la girdim, çıktım pijama terlik tartıldım 88 di. Çok serum verildi ondan heralde dedimm dr a ondan dedi.
Nejlavrl Aykimgebe teşekkür ederim canim 😍zaten cok agir diyet yapmam sadece tatli abur cubur cikolata hamur isi bunlari yemeden saglikli beslenmeyi düşünüyorum sütümü etkileyecek sekilde diyet yapmam bol bol su icmeye calisiyorum
Nejlavrl VeraVrea bunye meselesi sanirim kimisi birden veriyor kimisi yavas veriyor benim birazda kayinvalidem kendimi toparlayayim diye fazla iyi bakti ondanda verememis olabilirim bakalim bundan sonra kac kilo gidecek bebegin peşinde kosarken verirsin diyorlar ins oyle olur