iro Kayseri de yaşayanlar gittiğiniz ve memnun kaldığınız özel hastane ve doktor hangisini önerirsiniz?
MerveKaya38 iro Huma da Dr Dinçer Sümer e gdyorum memenunum haftaya cuma dogumum var rabbim nasip ederse inşallah 🧡
YuvarlanamayanPandaa iro bende hüma Dinçer Sümere gidiyorum ☺️ Çok memnunum detaylı 200 tl Bilal bey yaptı Hümada
Birmelekannesi_38 MerveKaya38 Muayene ücreti ne kadar acaba detaylı ultrasona ne kadar verdiniz hayırla kucağınıza alın inşallah
MerveKaya38 Birmelekannesi_38 85 tl muayene nst 17 TL detaylı orda yapmadım Mustafa Baştuğ da yaptım 550 TL ye
MerveKaya38 beren_r valla bilmiyorum canım hiçte tanıdığım yok doğum eden onda inslah güzel sağlıkla hayırla kucağıma alırım yawrumu 🤲🏻🌺
Haticecakirr iro kesinlikle Zeki Yılmaz dan sonra tek geçerim aşırı ilgili ve kibar bir beyfendi ayrıca baya tecrübeli yıllardır Hüma da görev yapıyor 10.000 doğum yaptırmış inanılmaz hastası var
Zehraspl iro huma hastanesi akif yilmaz canim sezeryan 2000 tl tuttu eger oda suslemesi istersen o da 1000 tl yani 2000+1000 olrak odersin