Aleynanin_annesi34 Merhaba arkadaşlar çok garip ama ikidir bebeğim hareket ettikten sonra çıt diye ses çıkıyor sizde de oluyor mu çok garibime gitti🤔
midekoruyucu Aleynanin_annesi34 bebeğin eklem yerlernden geliyor 🤗 çok tatlı dimi 😍 minik çıt çıt sesleri 😍
Meryemm1212 Aleynanin_annesi34 bende iki kere duydum ve korktum eklem sesisin dışarı çıkabileceğini bilmiyordum 😅
Beyzan Aleynanin_annesi34 Bebek hareket ettikçe organların yeri değişiyor sıkışıyor gaz sıkışması olabilir. Benim karnımdan da patlama gibi sesler geliyordu 😃
Ays0 Ben de olmadı ya da fark etmedim ama geçen birisi daha böyle başlık açmıştı bir çok kişide oluyormuş
Aleynanin_annesi34 Ays0 evet o başlığı bende gördüm inanın ki bana tuhaf gelmişti öyle şey mi olur dedim m ama oluyormuş demek ki 😁 😁
Aleynanin_annesi34 midekoruyucu evet evet çok tatlı ilk önce biraz korktum garipsedim ama sonra çok hoşuma gitti yaa☺️☺️
Aleynanin_annesi34 Meryemm1212 valla banada öyle geldi demek ki dışarıda duyuluyormuş yerim onları yaa😁☺️
Aleynanin_annesi34 Beyzan inanın ki patlama değil de bildiğiniz çıt çıt böyle parmaklarımızın eklemlerini bazen çıtlatırız ya aynı öyleydi 🤣
semanur-klc Ay nasılda denk geldi aynı şeyi yaşıyorum hergün duyuyorum hatta dün eşim bile şahit oldu o sese dr Kağan Kocatepe’den dinledim eklemlerinden geliyormuş o ses🙈😍