Alp-2806 6 haftalık hamileyim ateşim var doktora gitmeden evde yapabileceğim bir yöntem var mı duş almak dışında bebeğe zarar verir mi internette zrar verir diyo 🥺
Cilekliruyam Alp-2806 bende o haftalarda çok ateşlendim sık sık doktora gittim hamilelikte normal olabilir dedi birkaç hafta sonra geçer. Duşa girme soğk su ile ıslat bezi koltuk altına koy boynuna koy yüzünü soğuya yakın su İle yıka. Bende bunlar işe yaramıştı
mineirem Benimde vardı geçen haftalarda oğlundan geçti bana 8. Haftada hiç evden cikmiyoduk ama korona değildi siz yinede test yaptirin
Alp-2806 Cilekliruyam bende sirkeli su yaptım koltuk altıma başıma ayaklarımın altına felan koydum şimdi düştü çok şükür
Alp-2806 Cilekliruyam internette okudum ilk 3 ayda ateş bebeğe ciddi zarar verir yazıyo korktum 🥺🥺 okuyunca korkudan napacağımı bilemedim
Alp-2806 Soğuk aldım biliyorum dondurma yemiştim camda açıktı o şekilde uyumuşum 🥺 boğazım şişti ateşim çıktı hastaneye gidersem korona testi yapacaklar bu şilayetle kim gitse pozitif çıkarıyorlar hadi pozitif çıksa bile hamileyim diye ilaç vermiyolar
busra5501 Alp-2806 geçmiş olsun canım ateşin için acile git serum taktır derim paroda alabilirsin korkma bende senin gibi boğazım şiş ateşle gittim boğaz enfeksiyonu dediler test yapmadılar koronada boğaz şişmiyor. Ateşin düşene kadar gözetim altında kal derim
Bsradnz18 Alp-2806 korkma canım benimde senin gibi ilk haftalarda vücudum halsiz düştü baya kötü hasta oldum çok şükür 16 haftaya giricez yarın içini ferah tut 🌸
Cilekliruyam Alp-2806 canım internetten okuma insanı strese sokmaktan başka hiçbirşeye yaramıyor.😂 doktoruna sor o senin için en doğrusunu söyler. Ama gerçekten bende yaşadım özellikle akşamlari mutlaka ateşlenirdim bir saat bi ateşlenirdim geçerdi soğuk suyla falan sonra ertesi gün tekrar 🥺 doktor sürekli yat demişti 3 ay yattım. Şimdi 18+6 olduk çok şükür öyle birşey kalmadı
Alp-2806 busra5501 gece parol da içtim son çare olarak hamileler yalnızca parol içebiliyomış zaten 🤲🤲 gün içinde yine ateşim çıkarsa acile giderim muhtemelen çok şükür sirkeli su yaptım enseme anlıma ayaklarıma koydum geçti ama baya uzun sürdü 4 saat ateşimi düşürmek için uğraştım 😔
Alp-2806 Bsradnz18 ah çok şükür her defasında şu internete girmicem diyorum yine bakıyorum yine bakıyorum 🥺
Alp-2806 Joyfulmother yok korkudan cümleyi yanlış yazmışım ateş bebeğe zarar verir yazıyordu duş almak dışında ateşi düşürmek için öneriniz varmı demek istemiştim
Joyfulmother Alp-2806 hastalığın en doğal hali bol bol su içmek benim ablamın doktoru hap şurup bişey yazamadı çok su iç hastalık kapmaman için demişti ablam içemediğinden ateşi çıkdı onunda hasta oldu suyla geçirdi hap bile atmadı
Alp-2806 Bsradnz18 Allah razı olsun hepinizin duasına talibim,😔 ilk febeliğimde kalbi durdu kürtaj oldum şuan ondan bu herşeye korkmam
Bsradnz18 Alp-2806 korkma canım benimde 1 kaybım var bu korku endişe hiç gitmicek doğum yapana kadar sürekli aklında olucak bol dua et canım Rabbim nasip ettiyse inşallah bizlerle olucak yavrularımız 🤲🏻🌸💕
Alp-2806 Joyfulmother günlük hayatta da bol su içip sağlıklı beslenen biriyim de işte dondurma da normalde yemem paketli gıda diye işte canım istedi dolapta vardı yedim üstüne de direk uyudum böyle oldu
Joyfulmother Alp-2806 bende havale geçiriyorum diye soğuk suyu içtim bu kadar hassas olacağı aklıma gelmezdi hormonların boğazım bir ağrıyor 😔