elifenes20 Kızlar 19+2 olduk hala hissedemiyorum çok üzülüyorum ilk gebeliğim normal mi kaçıncı haftadan sonra hissetmeye başlarım acaba?
Annesininkuzusu01 elifenes20 Aynı şekilde bende 19+2 yim hala hissetmiyorum. Arada sağ ve solda sanki bir şey zonklayıp geçiyor hafif ağrılı ama bebek değildir galiba
Deletedmom93428 elifenes20 canm 22. Haftaydı sanırım o zamana kadar yolu var endişelenme ☺️ çikolata yada meyve suyu içip sol tarafına yat bakalım bir de öyle dene istersen🤭
Fatmaliakburak26 elifenes20 benımde ılk gebelıgım ve ben 21. haftada hıssettım hareketlerını canım korkmana gerek yok
Beyzabcr Ben net olarak 20.haftada falan hissetmeye başlamıştım kızsa biraz daha gec hissedebilirsiniz. Duzenli doktor kontrolune gidiyorsanız merak etmeyin hissedersiniz
elifenes20 Annesininkuzusu01 bazen bendede oluyor aynı şeyler bende ilk öyle diyordum acaba bebek hareketi mi diye ama o hafif can acıtmaz diye düşünüyorum canım
Annesininkuzusu01 SayeMom Merhaba, kullanıcı adınızı değiştirmek için eski kullanıcı adınızı ve olmasını istediğiniz kullanıcı adını Biz@mutluanneleriz.com e-posta adresimize mail atabilirsiniz. Daha önce başka kişiler tarafından kullanılmış isimleri malesef kullanamıyoruz. Forum ara kısmından kontrol ederek kullanıcı adınızı oluşturabilirsiniz.