Zeynepssss Hilalkorkmaz nasıl yaptınız onu ekmek falan mı yemiyorsunuz ya bende 75 le hamile kaldım 23 ye 79 oldum çok korkuyorum ve hamur işi çok seviyorum 🥺
Hilalkorkmaz Zeynepssss ilk 4 ay çok kustum çok tiksindim ama aç kalmadım tabi midem rahatladı yemeye başladım sabahları pek iştahlı olmasamda yiyorum artık tabi yemediğim şeylerde var ama bana gün geçtikçe almaya başlarsın diyorlar çok almak bende istemiyorm inşallah 3 5 kiloyla kurtulurum
zeytinkiz Birann 85 ile hamile kaldım 30.haftadagım suan 93 oldum. 20.haftadan sonra almaya başladım 🤭 100 e kadar göze almıştım zaten 😄
Minel321 Birann 69 kğ ile hamile kaldım şuan 28 haftalığım ve 80 kg olmuşum +11 kg çok hızlı kilo alıyorum biri beni durdursun 🥶🤢
Ebrar-burak Bende 64 ile hamile kaldım şuan 17+0 ve ben 68 oldum. Yani 4 kilo aldım. Hergün yürüyüş planı yaptım bende. Yürüyüş yaparken terleten korse giysem sıkıntı olur mu hanımlar. Bacaklar için birazda bele doğru geliyor
Seldasekmen1 Ebrar-burak bence hamileyken termal korse falan kullanmaman gerekiyo sıkı şeyler her zaman bebegi gerginlestirir kaçıncı haftada olursan ol 😊
Ebrar-burak Seldasekmen1 Evet ama korse sıkı değil yani hiç sıkmıyor sadece terletiyor 😊 yinede sıkıntı olur mu