Hiilaalll Selaaam Kızlar 32 haftalık olduk kız bebek erken gelir diyorlar var mı çevrenizde duyduğunuz :)
prenses_annesii2603 Hiilaalll batıl inanç ben kızımı 39+3 haftada doğurdum bebek ne zmana gelecegini biliyor sağlıkla gelsin inşallah
Hiilaalll prenses_annesii2603 Amiin inşallah herkes öyle diyor doktorum Doğuma 27 Ağustos demişti ama 32 haftalık olduk şu an sanırım bi yanlışlık var bilemiyorum tabi ama
Selma_aygun Hiilaalll benimde Dr um 27 Ağustos görünüyor şimdilik bir hafta on gün öncede gelebilir dedi 32+1 olduk bugun bizde
Hiilaalll prenses_annesii2603 en hayırlısı neyse öyle olsun diyorum hep ilk gebeliğim ve bilgisizim biraz Pazartesi ilk ntsme giricem doktor ne diyecek bilmiyorum
prenses_annesii2603 Hiilaalll tabi öle hayırlısı olsun canım sağlıklı olunda ne öğrenmek istiyorsan sorabilirsin bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz
Hiilaalll prenses_annesii2603 Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah hepimizi sağ Salim kavuşalım 🤲🏻 Çok teşekkür ederim canım ♥️
Hiilaalll Selma_aygun Bende bayramdan 1 2 hafta sonra gelecek gibi hissediyorum inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim kolaylık versin hepimize 🤲🏻